LED VERLICHTING VOOR BEDRIJVEN

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting advies op maat ontvangen voor jouw bedrijf? Led Solutions Holland geeft advies op maat. Daarnaast zijn wij totaalleverancier en kunnen jou volledig ontzorgen. Wij stellen een advies op, bij akkoord leveren wij de producten en installeren wij de led verlichting in jouw algemene ruimte. Led verlichting is beter voor het milieu en je kunt er gemiddeld 70% op je energierekening mee besparen. Stap dus snel over! Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies op maat.

Maak een vrijblijvende afspraak

Voor veel ondernemingen is het van belang om de juiste kleurtemperatuur te kiezen zodat de led verlichting bijdraagt aan de verkoop van jouw producten.

Led verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. De kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in kelvin. De beste en meest gekozen kleurtemperaturen voor een retail onderneming zijn de kleuren warm wit (3000 kelvin) en daglicht (4000 kelvin). Kleurtemperaturen zoals 3000 kelvin en 4000 kelvin zorgen voor een perfecte uitstraling.

Naast het grote voordeel dat jouw producten optimaal worden belicht, zit er ook een financieel voordeel aan led verlichting. Je bespaart namelijk gemiddeld 70% op je energiekosten als je overstapt naar duurzame led verlichting.

Led Solutions Holland is een full service bedrijf dat graag de beste oplossing voor jouw bedrijf in kaart brengt. Wij helpen je graag met een vrijblijvend lichtadvies, met daarbij een eventuele complete installatie door onze gecertificeerde in-house installateurs.

LED Solutions Holland werkt exclusief met het hoogwaardige producten. Onze producten zijn voorzien van hoogwaardige LED drivers van onder andere Philips of Meanwell deze merken garanderen de beste kwaliteit en optimale levensduur. Daarnaast zijn al onze armaturen minimaal 120lumen per watt tot wel 190lumen per watt dit betekend dat al onze producten in aanmerkingen komen voor de Energie-investeringsaftrek. (EIA)

Maak een vrijblijvende afspraakBereken jouw besparing