LED VERLICHTING VOOR BEDRIJVEN

Passende led oplossingen voor iedere branche

Verduurzaam jouw bedrijf met led verlichting. De deskundige medewerkers van Led Solutions Holland staan voor je klaar met een advies op maat. Als totaalleverancier kunnen wij je van A tot Z van dienst zijn, van advies tot installatie. Ook als er iets vervangen moet worden, staan wij voor je klaar. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met led verlichting voor bedrijven? Bereken het nu of vraag een besparingsplan op maat aan!

Bespaar 70% op je energierekening

Wist je dat je gemiddeld 70% op je energiekosten bespaart als je overstapt op led verlichting? Zeker bij bedrijven met grote magazijnen, fabrieken en kantoren is de besparing enorm. Daarnaast is led verlichting ook de nieuwe norm als het om duurzaamheid gaat. Met jouw besparing draag je dus ook gelijk jouw steentje bij aan een betere en duurzamere wereld. De aanschaf van led verlichting voor jouw bedrijf is dus niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor de natuur.

Bereken jouw besparing

Keuze uit verschillende kleurtemperaturen

Voor veel ondernemingen is belangrijk om de juiste kleurtemperatuur te kiezen zodat de led verlichting bijdraagt aan de verkoop van producten. Led verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. De beste en meest gekozen kleurtemperaturen voor een retail onderneming zijn de kleuren warm wit (3000 kelvin) en daglicht (4000 kelvin). Kleurtemperaturen zoals 3000 kelvin en 4000 kelvin zorgen voor een perfecte uitstraling.

Led verlichting voor bedrijven bij Led Solutions Holland

Led Solutions Holland is een full service bedrijf dat graag de beste oplossing voor jouw bedrijf in kaart brengt. Wij helpen je graag met een vrijblijvend lichtadvies, met daarbij een eventuele complete installatie door onze gecertificeerde in-house installateurs.

Wij werken exclusief met het hoogwaardige producten. Onze producten zijn voorzien van hoogwaardige LED drivers van onder andere Philips of Meanwell. Deze merken garanderen de beste kwaliteit en optimale levensduur. Daarnaast zijn al onze armaturen minimaal 120lumen per watt tot wel 190lumen per watt.

Weten wat jij kunt besparen of wil je direct een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Maak een vrijblijvende afspraak