Kies de juiste Kantoor led verlichting. In kantoorcomplexen of bedrijfsruimtes met kantoorvoorzieningen is de verlichting over het algemeen de hoogste kostenpost op het gebiedt van stroomverbruik. Vaak komen we in kantoorruimtes een systeemplafond tegen met 60 x 60cm tl armaturen of 30 x 120cm tl armaturen. Hier valt een hoop winst op te behalen wanneer deze worden vervangen door led systeemplafond panelen. Naast dat een tl buis meer stroom verbruikt voor de zelfde lichtopbrengst, heeft een tl buis armatuur een voorschakelapparaat nodig die ook nog eens stoom verbruikt.

Een led systeemplafondpaneel gaat een stuk efficiënter om met het stroomverbruik en heeft geen voorschakelapparaat nodig om te werken. Gemiddeld genomen scheelt dit uw organisatie tot 70% op het stroomverbruik van uw kantoor verlichting wanneer u over gaat op kantoor led verlichting.

Besparing kantoor led verlichting

Naast het realiseren van een optimaal werklicht voor uw medewerkers bespaart u fors op het energieverbruik en onderhoud aan uw tl verlichting. Om u te helpen het meeste voordeel te behalen op uw investering treft u hieronder de voordelen op een rij.

afmeting voorschakelapparaat conventioneel TL totaal TL led paneel  Besparing
60 x 60 cm gem. 8 watt 4 x 18 watt 80 watt 36 watt 44 watt
120 x 30 cm gem. 8 watt 2 x 36 watt 80 watt 36 watt 44 watt
afmeting conventioneel TL led paneel minder vervangen
60 x 60 cm 10.000 uur 50:000 uur 5 maal
120 x 30 cm 10.000 uur 50:000 uur 5 maal

Naast het kiezen van het juiste type verlichting binnen uw kantoor is het belangrijk voor de gezondheid en welzijn van uw medewerkers het juiste licht te kiezen. Hiervoor zijn normen bepaald die u helpen een optimale keuze te maken.

Onze ervaren specialisten zijn volledig op de hoogte van kantoor led verlichting en helpen u graag het maximale uit uw investering te halen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek op uw locatie.

Neem nu contact opBereken uw besparing

8 Comments

Leave a Reply