Om tot in de late uurtjes prettig door te kunnen werken of in het kader van terreinbeveiliging is goede buitenverlichting van groot belang. Denk hierbij aan het voorkomen van bijvoorbeeld diefstal, vandalisme of parkeer schade. Vooral als uw terrein en object voorzien is van camerabeveiliging is hoogwaardige buitenverlichting belangrijk. Kortom door goede buitenverlichting is uw bedrijf een stuk veiliger.

Simpelweg een aantal buitenverlichting masten laten plaatsen biedt onvoldoende zekerheid dat uw terrein goed wordt verlicht. Hierbij komt het een en ander bij kijken. Het is dan ook aan te raden een goed  advies en lichtplan op te laten stellen door een verlichting specialist.

Het voordeel van led verlichting inzetten voor uw buitenverlichting is, naast een besparing op het vervangen en op het stroomgebruik, een verbetering van de veiligheid. Door een betere verdeling van het licht zonder hotspot wordt uw terrein egaal verlicht. Hierdoor zijn indringers of ongelukken beter waar te nemen. Zowel met het blote oog als met uw camerabeveiliging ziet u perfect wat er in de nacht op uw terrein gebeurd.

Hoewel led verlichting in aanschaf duurder lijkt om in te zetten als buitenverlichting pak dat in de praktijk vaak stukken voordeliger uit. Zo heeft een traditionele natrium of gasontladingslamp een levensduur van slechts 15000 branduren. Daarentegen gaat bijvoorbeeld een goede kwaliteit led Floodlight ongeveer 100000 branduren mee. Hierdoor hoeft u immers nooit de lichtbron te vervangen en te onderhouden wanneer uw terreinverlichting is voorzien van led floodlights. Om nog meer te besparen op onderhoud is het aan te raden om uw led floodlights op een lichtmast te plaatsen.

Onze buiten led armaturen zijn uiterst geschikt voor uw lichtmasten en bieden u het juiste licht voor uw situatie.

Neem gerust contact op voor het samenstellen van een lichtadvies op maat voor uw terreinverlichting en gevelverlichting. We helpen u graag!

Neem nu contact opBereken uw besparing

40 Comments

Leave a Reply