Verlichting komt u tegenwoordig op elke hoek van de straat tegen. Uiteindelijk weten we allemaal dat verduurzamen in de maatschappij een grote rol speelt. Tevens speelt design een steeds belangrijke rol. Wij van Led Solutions Holland streven naar een gedegen LED Design.

Waar we voorheen enkel keken naar de kwaliteit van verlichting met de beste specificaties. Vraagt de markt steeds meer om een hoge kwaliteit uitstraling van verlichting. Zo spelen kleur, materiaal en vormgeving vandaag de dag een steeds belangrijkere rol.

Wij van Led Solutions Holland, proberen daarom ons LED Design zo goed mogelijk aan te passen aan de doeleinden van betreffende producten.

Denk hierbij aan infra verlichting als Streetlight armaturen op een lantaarnpaal die buiten een bepaald LED Design, ook een bepaalde design uitstraling dienen te hebben. Hier spelen dus zowel de kwaliteit van het product, de kwaliteit van de lichtopbrengst en het lichtdesign een rol.

Maar kijk bijvoorbeeld ook naar kantoren, werkplekken worden anno 2020 niet meer ingericht op de oude manier van vloer, bureau en systeemplafond. Vandaag de dag gaat men voor een gedegen design welke aansluit op de huisstijl van verschillende bedrijven. Wij proberen als Led Solutions Holland ons LED Design aan te passen aan de architectuur van nu. Onze Led Panelen en Downlights passen volledig in het nieuwe design van elk kantoor.

Dit staat in groot contrast met onze fabrieksverlichting, deze hebben een veel robuustere look wat perfect in de industrie design past.

Om een goed beeld te krijgen van welke oplossingen Led Solutions Holland u kan bieden bekijk dan ook eens onze producten!

Wilt u weten hoe het er bij u kan komen te zien? Bekijk dan onze verschillende projecten en toepassingen.

Waarom design verlichting gemaakt in Holland?

  • Hoge kwaliteit materialen, afwerking en design made in Holland.

Bent u ook opzoek naar Led design verlichting dat gemaakt is in Holland?

Onze ervaren licht specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs!

Neem nu contact opBereken uw besparing

43 Comments

Leave a Reply