Skip to main content

INDUSTRIËLE LED VERLICHTING

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting industrie

Ben je op zoek naar led verlichting voor in jouw fabriek, industrie of andere zakelijke ruimte? Zoek dan niet verder. Led Solutions Holland is totaalleverancier in led verlichting en ontzorgt jou volledig. Wij stellen een volledig vrijblijvend advies op, leveren de producten en installeren de led verlichting. Bespaar gemiddeld 70% op je zakelijke energierekening en draag daarnaast ook nog een steentje bij aan het milieu. Led verlichting is beter voor het milieu dan andere verlichting. Dus ben je in de industrie branche op zoek naar led verlichting? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag.

Maak een vrijblijvende afspraak

Led verlichting industrie

Voor de industriële sector is het belangrijk om veilige en gecertificeerde armaturen te gebruiken. Wij raden minimaal IP65 aan, zodat ze water- en stofbestendig zijn.
Vaak zijn armaturen in industriële ruimtes lastig te bereiken. Kies daarom voor kwalitatieve armaturen die een lange levensduur hebben en niet storingsgevoelig zijn. Verlichting in de industriële sector maakt vaak veel branduren. Soms brandt verlichting zelfs 24/7.

Led Solutions Holland

Led Solutions Holland biedt oplossingen die tot 100.000 branduren meegaan en gedurende die levensduur een minimale terugval in lichtopbrengst hebben. Hiermee haal je een oplossing in huis die bij 24/7 branduren minimaal 12 jaar onderhoudsvrij goed zal functioneren.

Ook heeft Led Solutions Holland een aantal industriële Led-armaturen met een motion-, dag/nacht-, bewegingssensor zodat je verlichting niet onnodig brandt. Hiermee bespaar je nog meer op je energiekosten, en worden de branduren beperkt. En dat bevordert weer de levensduur. Een typisch voorbeeld van win-win-win. Wil je weten wat jij zou kunnen besparen? Bereken dan snel je besparing met onze besparingscalculator.

Maak een afspraak

Led Solutions Holland komt graag een keer bij je langs om de beste oplossing voor je industriële bedrijfspanden in kaart te brengen. Maak een afspraak en we geven een vrijblijvend lichtadvies.  Als je tevreden bent met ons aanbod, kunnen onze gecertificeerde in-house installateurs daarna al snel je gekozen led-verlichting snel, goed en betrouwbaar installeren in jouw fabriek. Lees meer over onze werkwijze.

Led verlichting mogelijkheden voor de industrie

Mogelijkheden voor industriële led verlichting:

– Industriële sensors met beweging en dimbare functies
– RB.LED Highbay ter vervanging van gasontladingslampen
– RB.LED Lineair ter vervanging van je lichtlijn
– ATEX verlichting voor ATEX zones
– Branduren tot wel 100.000 uur

 

Meer informatie over led verlichting in de industrie?

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze industriële led verlichting oplossingen voor jouw fabriek? Onze ervaren lichtspecialisten komen graag vrijblijvend langs voor een eerste kennismaking! Bekijk ook eens onze eerdere projecten.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing

    Voornaam*

    Achternaam*

    Telefoonnummer*