Led verlichting voor distributie centra

Led technologie is afgelopen jaren steeds belangrijker geworden in verschillende distributie werkplaatsen. Dit is namelijk de nieuwe standaard geworden als het gaat om professionele verlichting. Veiligheid speelt hier een grote rol in. Het is van belang dat jouw distributiecentrum van de juiste verlichting voorzien is voor al jouw medewerkers. Hierbij komen belangrijke eisen om de hoek kijken, waar Led Solutions Holland jarenlange ervaring mee heeft. Van het lichtplan tot aan de installatie, wij bieden uitstekende service en kunnen jouw distributie centra van de juiste led verlichting voorzien.

Kosten besparende keuze

Led verlichting is een zeer verstandige én duurzame optie. Naast veiligheid bespaar je namelijk ook flink op de kosten. Door gebruik te maken van bewegingssensoren en led verlichting kan het bespaarde bedrag hoog op lopen. Led verlichting gaat langer mee en verbruikt minder energie. Niet alleen de lampen hebben een langere levensduur, ook van de armaturen kun je langer gebruik maken. Bereken jouw besparing met onze besparingsberekening. Daarnaast bespaar je op man uren, omdat de lampen minder vaak vervangen hoeven te worden. In de meeste distributie centra hangen lampen op onhandig bereikbare plekken, waardoor een lamp vervangen veel tijd en moeite kost. Door led verlichting te plaatsen hoef je hier geen tijd meer voor vrij te maken. Daarnaast worden, dankzij de bewegingssensoren, de lampen enkel gebruikt wanneer er ook daadwerkelijk mensen aanwezig zijn.

Regelgeving

Wanneer je led verlichting wilt instaleren in jouw distributie centra, heb je te maken met verschillende wetten en regels zoals de Arbo wetgeving. Zo wordt er bijvoorbeeld vermeld wat de lux waarden moet zijn. Led Solutions Holland heeft veel ervaring in het plaatsen van led verlichting en zal deze wetgeving meenemen in het lichtplan. Zo weet je zeker dat jouw bedrijf voldoet aan alle gestelde eisen. Onze experts staan voor je klaar met een passend advies.

Werkwijze

Wanneer je jouw distributie centra wilt voorzien van nieuwe led verlichting van Led Solutions Holland, zal er eerst een gespecialiseerde adviseur bij je langskomen. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen de voordelen van led verlichting in distributie centra besproken worden. Daarnaast zullen jouw wensen aangehaald worden zodat de verschillende mogelijkheden afgewogen kunnen worden. Er wordt advies gegeven en mocht je verder willen, dan wordt er een lichtplan op maat gemaakt. Op basis van het lichtplan zullen onze specialisten aan de slag gaan.

Neem contact op

Wilt u uw distributie centra gaan voorzien van led verlichting. Led Solutions Holland helpt je graag. Ook bieden wij led lichtoplossingen voor andere toepassingen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, onze experts denken graag met je mee.

Neem nu contact opBereken uw besparing

Leave a Reply