Led kantoorverlichting

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led kantoorverlichting

Ben je op zoek naar led verlichting voor jouw kantoor? Led Solutions Holland voorziet jou graag van passend en vrijblijvend advies. Wij zijn totaalleverancier en ontzorgen je volledig op het gebied van led verlichting. Je krijgt van ons advies, als jullie akkoord gaan leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led kantoorverlichting. Je kunt met led verlichting gemiddeld 70% besparen op je zakelijke energierekening. Daarnaast is het ook beter voor het milieu. Wil jij ook beginnen met besparen met led verlichting op jouw kantoor? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak.

Maak een vrijblijvende afspraak

Lichtverdeling en verlichtingssterkte

Voor kantoren zijn de juiste lichtverdeling en de juiste verlichtingssterkte (Lux) erg belangrijk. Lux is een aanduiding voor de lichtopbrengst en kan gemeten of gecalculeerd worden met verschillende  Lux meetinstrumenten of software. Op kantoor gelden daarom ook verschillende lux-normen die bepaald zijn door de Nederlandse NEN richtlijnen. Zo geldt voor een werkplek op kantoor 350-500 Lux, voor een tekenruimte 750 Lux en voor een vergaderzaal 300-500 Lux. Bij ramen of lichtkoepels moet rekening gehouden worden met natuurlijke daglichtinval.

Naast de juiste hoeveelheid licht is ook de mate van verblinding erg belangrijk. De NEN-EN 12464-1 omschrijft de toegestane UGR normen (Unified Glare Rating) voor verschillende werkruimtes.

We merken dat in grote kantoren de verlichting vaak onnodig aanstaat. Het installeren van bewegingssensoren kan dan een goed oplossing zijn. Deze zorgen voor een optimale besparing op de energiekosten en een verbetering van het energielabel. Welk energielabel heeft je kantoor op dit moment? Vanaf 2023 is energielabel C verplicht.

Voordelen led kantoorverlichting

Wanneer je investeert in led verlichting op kantoor zul je gaan besparen op je energiekosten en zul je dit direct zien op je energierekening. Daarnaast bestaat ons assortiment uit duurzame, milieuvriendelijke en kwalitatieve producten die lang mee zullen gaan. Led Solutions Holland kan jou voorzien van objectief lichtadvies op basis van lichtmetingen waarbij rekening wordt gehouden met de hierboven genoemde normen. Naast ons advies krijg je van ons een besparingsplan waarbij je inzicht krijgt van hoeveel je gaat/kan besparen en een overzicht van de voor jouw situatie relevante subsidiemogelijkheden. Wil je snel zien wat je kunt besparen? Gebruik onze besparingscalculator en bereken jouw besparing.

Led Solutions Holland

Led Solutions Holland is een full service bedrijf dat graag samen met haar opdrachtgevers de beste led verlichting lichtoplossingen voor op kantoor in kaart brengt. Onze lichtspecialisten geven je graag met een vrijblijvend lichtadvies. En als je tevreden bent met ons voorstel, komen onze gecertificeerde in-house installateurs je nieuwe led verlichting snel installeren. Lees meer over onze werkwijze.

Led mogelijkheden kantoorverlichting

Mogelijkheden led verlichting op kantoor:

– RB.LED Panel inbouw en/of opbouwarmaturen ter vervanging van TL bakken
– RB.LED Downlight ter vervanging van PLC lampen
– Optionele dimbare en/of aanwezigheidssensoren voor een maximale besparing
– Kleurtemperaturen 3000K (warm wit) 4000K (normal white) 5000K (pure white) 6000K (cold white)

Led verlichting op kantoor laten installeren?

Ben je op zoek naar led verlichting voor je kantoor of wil je meer informatie? Onze ervaren adviseurs laten graag vrijblijvend hun licht schijnen op je kantoor! Zodat je snel kunt profiteren van beter licht tegen lagere kosten. Maak eenvoudig een afspraak met de button hieronder of bereken je besparing. Bekijk eventueel ook onze eerdere projecten.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing