LED VERLICHTING MAGAZIJN

Passende led oplossingen voor iedere branche

Magazijnverlichting led

Ontvang volledig vrijblijvend led verlichting advies voor jouw magazijn. Led Solutions Holland is totaalleverancier in led verlichting, geeft vrijblijvend advies op maat en ontzorgt jou volledig. Wij stellen het advies op, leveren de producten en installeren de led magazijnverlichting bij jouw in het magazijn. Waarom overstappen op led verlichting? Met led verlichting bespaar je gemiddeld 70% op je zakelijke energierekening en het is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Ook vrijblijvend advies voor jouw magazijn ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.

Maak een vrijblijvende afspraak

Kwaliteit met voldoende lichtopbrengst

Voor een magazijn is het van belang om gebruik te maken van de juiste kwaliteit Led-verlichting met voldoende lichtopbrengst. Op die manier zijn labels goed leesbaar en producten goed zichtbaar. Dat bespaart tijd en voorkomt irritatie en mogelijke ongelukken.

Tegelijkertijd mag verlichting niet te sterk zijn, waardoor bijvoorbeeld heftruckchauffeurs verblind kunnen worden als ze veel omhoog moeten kijken.

Energie-efficiënte led verlichting

Een magazijn is vaak ingedeeld in meerdere, lange gangpaden. Maar lang niet overal wordt constant gewerkt. In vrijwel ieder magazijn brandt hierdoor de verlichting in onbemande stellingen onnodig lang. Led Solutions Holland biedt energie-efficiënte led-verlichting. Door slimme sensoren in te zetten wordt onnodig energieverbruik voorkomen.

Denk hierbij aan een motion, dag/nacht-, bewegingssensor gecombineerd met verschillende aanwezigheidsfuncties die je helemaal naar wens kunt afstellen. Hiermee bereik je niet alleen een behoorlijk lager energieverbruik, de verlichting gaat ook veel langer mee. Daardoor wordt de terugverdientijd aanzienlijk korter.

Voordelen van led verlichting in je magazijn

Door te investeren in led magazijnverlichting bespaar je op je energiekosten en dit ga je direct terugzien op je energierekening. Led Solutions Holland maakt gebruik van duurzame en milieuvriendelijke led lampen. Daarnaast hebben onze lampen een lange levensduur. Benieuwd naar wat jij zou kunnen besparen? Probeer dan eens onze besparingscalculator.

Led Solutions Holland

Led Solutions Holland is een full-service bedrijf dat graag de beste lichtoplossing voor je magazijnverlichting in kaart brengt. We helpen je graag met een vrijblijvend lichtadvies. En onze gecertificeerde in-house installateurs plaatsen je nieuwe led-verlichting snel, goed en betrouwbaar. Lees meer over onze werkwijze.

Led mogelijkheden magazijnverlichting

LED verlichting mogelijkheden voor in het magazijn:

– Armaturen en slimme sensoren
– Ombouwen van TL tubes door RB.LED Highline tubes
– RB.LED Lineair ter vervanging van armaturen in lichtlijn
– RB.LED Highbay ter vervanging van gasontladingslampen
– Door verschillen in plafondhoogte zijn diverse lenzen te verkrijgen voor de juiste stralingshoek
– Lichtlijnen speciaal voor lange lengtes die bij eventuele herindeling van het magazijn makkelijk aan te passen zijn.

 

Led verlichting magazijn

Wil je led verlichting voor je magazijn? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak met één van onze led-adviseurs. Onze ervaren lichtspecialisten komen graag vrijblijvend een lichtinventarisatie doen. Wil je onze eerdere led oplossingen voor magazijnverlichting bekijken? Bekijk dan onze eerdere projecten.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing