LED VERLICHTING SHOWROOM

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting showroom

Volledig vrijblijvend led verlichting advies ontvangen voor jouw showroom? Als totaalleverancier ontzorgen wij onze klanten volledig. We stellen een adviesplan op maat op, bij akkoord leveren de producten en installeren de led verlichting in jouw showroom. Met led verlichting bespaar je gemiddeld 70% op je zakelijke energierekening. Wil jij ook gaan besparen met led verlichting in jouw showroom? Neem dan snel contact met ons op.

Maak een vrijblijvende afspraak

Kleurtemperatuur led verlichting voor je showroom

Voor een showroom is het van belang om de juiste kleurtemperatuur led verlichting te kiezen. Op die manier draagt je verlichting bij aan de presentatie en verkoop van je producten.

Led verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. De kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin. De beste en meest gekozen kleurtemperaturen voor een showroom zijn de kleuren warm wit (3000 kelvin) en daglicht (4000 kelvin). Deze zorgen voor een perfecte uitstraling van je producten. Naast het grote voordeel dat je producten optimaal worden uitgelicht, zit er ook een financieel voordeel aan led-verlichting. Gemiddeld bespaar je met de juiste led namelijk 70% op je energiekosten.

Voordelen led verlichting

Door te investeren in led verlichting in je showroom bespaar je op je energiekosten. Daarnaast is led verlichting duurzamer en milieuvriendelijker dan andere verlichting. Ook hebben onze led lampen een zeer lange levensduur. Je krijgt van Led Solutions Holland altijd objectief advies op basis van lichtmetingen waarbij rekening gehouden wordt met de gestelde normen. Daarnaast krijg je op basis van dit advies een besparingsplan. Hierin kunnen jullie zien hoeveel jullie kunnen besparen en krijg je een overzicht van de, voor jouw relevante, subsidiemogelijkheden. Je kunt ook de besparing berekenen via onze besparingscalculator.

Led Solutions Holland

Led Solutions Holland brengt ook voor iedere showroom de beste verlichtingsoplossingen in kaart. We geven je vrijblijvend lichtadvies en nadat je voor een van onze oplossingen hebt gekozen, komen onze ervaren installateurs het geheel snel en zorgvuldig installeren. Lees meer over onze werkwijze.

Led mogelijkheden showroomverlichting

Mogelijkheden voor led verlichting voor jouw showroom:

– Inbouw armaturen en/of opbouw armaturen zijn uiterst geschikt voor een systeemplafond of volle wanden.
– De juiste kleurtemperatuur voor het juiste product.
– Armaturen kunnen met hoge kleurechtheid(CRI)
– Juiste beleving door geïntrigeerde sensors

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je meer weten over led verlichting voor in je showroom of wil je een lichtoplossing ontvangen? Onze lichtspecialisten komen graag eens vrijblijvend een kijkje nemen in je showroom! Bekijk ook onze eerdere projecten.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing