RB LED noodarmatuur 2watt

 

  • 200 Lumen
  • 45.000 branduren
  • Voor plafond en wand bevestiging
  • 90º kantelbaar armatuur
  • Geleverd inclusief pictogrammen set (6 stuks)
SKU: N90L2W
PRIJSAANVRAAG
Categorie:

De RB LED Noodarmatuur van 2 watt worden standaard geleverd met onderhangende plaat van plexiglas en plastic pictogramplaten (6 stuks) De pictogramplaten zijn eenvoudig te bevestigen door middel van de meegeleverde dopjes. Doordat de armaturen worden geleverd met pictorgamplaten i.p.v. stickers, hebben de armaturen een luxe uitstraling en zitten de pictogrammen altijd evenwijdig van elkaar uitgelijnd.

Met het RB LED noodarmatuur met witte kunststof behuizing kunt u alle kanten op betreft montage. De onderhangende plexiplaat is 90° draaibaar, hierdoor kan het armatuur aan zowel de wand als het plafond worden gemonteerd. Het armatuur is dubbelzijdig leesbaar en de pictogramplaten man pijl links, rechts, boven en beneden (zichtbereik 28m) worden standaard meegeleverd. Het armatuur is uitgevoerd met een testknop, led indicator en 3 uurs accu en brandt maintained. Naast een optimale zichtbaarheid van het noodarmatuur is het energie gebruik enkel 2 watt.

Wilt u meer weten over de overstap naar onze RB LED noodarmatuur 2 watt met pictogram set en weten hoeveel u kunt besparen?
Neem contact op met onze lichtadviseurs via: 076-7370 170

Extra informatie

Input Voltage

AC200-240VAC

Verbruik

2watt

Type Diode

26 x SMD2835

Stralingshoek

2 zijdes 120 ̊

Kleur Opties

6000K

Lumen Per Watt

100

Lumen

200

Branduren

45.000 uur

Materiaal

Aluminium + plexiglas

Certificeringen

CE, RoHS, TUV

Garantie

1 jaar op accu, 3 Jaar op armatuur

Download

Download Download de technische sheet