De levensduur van led verlichting ligt een stuk hoger, ten opzichte van conventionele lichtbronnen. Vervanging / onderhoud is hierdoor minder nodig. Hierdoor kan je erg veel besparen in het aanschaffen en monteren van de verlichting. Veel bedrijven claimen dat de levensduur van hun led producten tussen de 50.000 en 100.000 branduren ligt, of dit ook werkelijk zo is, hangt volledig af van de kwaliteit van het led product.

Een levensduur van 50.000 tot 100.000 branduren is ruimschoots te behalen bij led verlichtingsproducten van hoge kwaliteit. Door het feit dat er steeds meer aanbieders van led verlichting zijn, is het moeilijk om in te schatten wat nou de juiste kwaliteit is en dus een lange levensduur met zich mee brengt.
Om de juiste kwaliteit te waarborgen zijn kwalitatieve producten altijd voorzien van een LBC test rapport.

Waar kunt u op letten bij het inschatten van de juiste kwaliteit? Hieronder hebben wij voor u een aantal punten gezet.

Levensduur led verlichting

Kwaliteit led verlichting

 1. Een solide aluminium behuizing voor warmte geleiding
 2. Een led driver met een powerfactor boven de 0.90
 3. Een lumen/watt verhouding, minimaal boven de 120 LM/PW
 4. Een garantie van 5 jaar
 5. Een goede warmteafvoer
 6. Een duidelijke certificering zoals VDE, TUV, FCC, CE, ROHS
 7. Een goed advies en professionaliteit van de leverancier
 8. LBC normering rapport

Bij LED Solutions Holland, werken wij exclusief met ons eigen hoogwaardige productlabel RB LED om een levensduur van 50.000 tot 100.000 branduren te kunnen waarborgen.

Wilt u meer weten over hoe we de verwachtte levensduur van onze producten waarborgen? Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs. Zij komen graag bij u op locatie kijken naar de eventuele mogelijkheden in uw pand. Tijdens een inventarisatie zullen we samen kijken naar de bedrijfsspecifieke wensen. Deze wensen kunnen we verwerken in een toekomstig advies. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden!

Neem nu contact opBereken uw besparing

335 Comments

Leave a Reply

  Voornaam*

  Achternaam*

  Telefoonnummer*