Als we het hebben over een hippe kledingwinkel voor vrouwen in Berkel-Endschot dan hebben we het over Belob Stories. De winkel waarvan de eerste vestiging in Breda is gevestigd, werd in 2018 al gauw door Manon een tweede vestiging in Berkel-Endschot geopend. De winkel verkoopt vanzelfsprekend naast kleding ook sieraden en toffe decoratieve vazen of heerlijke geuren voor in huis.

Om de winkel zo goed mogelijk in de spotlight te zetten is Led Solutions Holland gevraagd om de verlichting te verzorgen. Hier hebben wij voornamelijk gekeken naar een oplossing waarmee meerdere kledingstukken en accessoires aangenaam werden uitgelicht. Zeker in een winkel of showroom wil je als bedrijf in de verlichting ervoor zorgen dat het al gauw huiselijk aanvoelt waardoor de klant zich op zijn gemak voelt. Daarnaast zorgt de juiste lichtechtheid ervoor dat de klant niet continu naar buiten hoeft te lopen om te kijken naar de kleur van haar nieuwe stappers of trui. Om dit te realiseren hebben we gebruik gemaakt van de RB LED Art Tracklight waarmee je de spots gemakkelijk kan kantelen of draaien.

Bent u net als Belob Stories benieuwd naar de juiste verlichting voor uw winkel of showroom en tegelijkertijd nieuwsgierig wat u met LED kunt besparen? Neem dan contact met ons op via 076-7370170 en vraag naar een van onze lichtadviseurs.

Led Solutions Holland is gevraagd om de complete winkel uit te lichten door middel van de juiste led verlichting.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende telefonische advies afspraak of advies op locatie met een van onze lichtadviseurs.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING:

ENERGIE:13.060 kWh
CO2: 6.008KG

€ 2.350,-