De Vries Werkendam B.V. is al bijna 60 jaar een begrip binnen de beton- en waterbouw. De focus bij De Vries ligt hem vooral op de nauwe samenwerking die ze hebben met hun klanten en deze werkwijze dateert vanuit 1963, wat heel mooi is om te zien natuurlijk!

Wat nog meer mooi is om te zien is hun nieuw uitgelicht pand met behulp van Led Solutions Holland. Toen De Vries bij ons aan kwam kloppen wisten we al gelijk hoe een mooi project dit kon worden. Gelijk hadden we!

Bij De Vries hebben wij alles onder handen mogen nemen zo is hun werkplaats voorzien van onze RB LED Focus Linears, hun opslag de nieuwe RB LED MATRIX Tri Proofs hangen, het buitenterrein en gevel voorzien zijn van de krachtige RB LED SOLID Floodlights en als laatst is hun parkeerterrein nieuw licht mogen ontvangen van onze RB LED CITY Streetlight armaturen.

Wij hopen dat De Vries Werkendam B.V. net zoveel geniet van hun nieuwe lichten als dat wij ze met genot hebben mogen plaatsen!

Led Solutions Holland is gevraagd het geheel te verlichten van zowel alles binnen op de werkplaats en opslag als buiten op het terrein, gevels en de parking.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw bespraring
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:—-kWh
CO2:—-KG

€ 5.486,88