Als we het hebben over moderne units welke gebruikt zijn of ingericht kunnen worden naar wens van de klant hebben we het over het bedrijf Dit is plek. Het bedrijf wat gevestigd is in Roosendaal naast de snelweg doen zowel verhuur als verkoop van units die perfect bij u past. Met het terrein van maar liefst 45.000m2 groot zorgt het voor talloze mogelijkheden als het gaat om units. Met het grote terrein wat Dit is plek tot hun beschikking heeft het plek genoeg voor de voorraad van units. Ziet u liever een van de units geschakeld worden met een andere unit wat zorgt voor een groter inhoud is dat uiteraard ook mogelijk!

Led Solutions Holland is gevraagd om bij Dit is plek in Roosendaal nadat het andere filiaal in Roosendaal was uitgelicht, ook het pand aan de Kromzaad 9 aan te pakken. Hierbij ging het dit keer om de werkplaats, kantoren en kon de gevel en zijkant van het pand ook wat buitenverlichting gebruiken. Zo hebben we gebruik gemaakt van het RB LED Focus Linear armatuur welke is toegepast in de werkplaats. Daarentegen is er in de kantoren gebruik gemaakt van het RB LED Four Panel 60×60 armatuur welke is geplaatst in het systeemplafond. Betreft de gevel en zijkant van het pand is er gebruik gemaakt van de RB LED Solid Floodlight.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om verduurzamen of optimale lichtopbrengst? Neem dan voor meer informatie contact met ons op op onderstaand telefoonnummer voor meer telefonisch advies. Wilt u liever toch advies van een van onze lichtadviseurs vrijblijvend op locatie kunt u ons altijd contacteren op het volgende telefoonnummer: 076-7370170

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw bespraring
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:—-kWh
CO2:—-KG

€999,46