Gooskens Hout Hoogeloon verlicht door Led Solutions Holland 

Gooskens Hout is de grootste vurenhoutleverancier van de Benelux, hier bent u aan het juiste adres voor de levering van vurenhout.  Van 1 plank tot volle vrachten.

Omdat we bij Gooskens Hout te maken hebben met het natuurlijke product hout, maar ook met de natuurlijke stofvorming voor hout is verlichting erg belangrijk. Led Solutions Holland heeft voor een tweede maal een locatie van Gooskens Hout mogen voorzien van led verlichting. Met deze overstap naar led verlichting is een riante besparing in elektriciteitskosten behaald. Een besparing van 54% op de kosten. Tevens is er een grote hoeveelheid meer licht gerealiseerd, bekijk hiervoor de foto’s.

Rol Led Solutions Holland in de overstap naar led verlichting door Gooskens Hout Hoogeloon.

Na eerder succesvol samen de overstap naar led verlichting in Moerdijk te hebben gemaakt, zijn Gooskens Hout en Led Solutions Holland in contact gebleven. Hierbij is de locatie in Hoogeloon besproken. We hebben hier te maken met de eerste locatie van Gooskens Hout. Na een intensieve inventarisatie is er gekozen het eerste deel van de panden te voorzien van RB.LED Highbay armaturen in de varianten 120 watt en 200 watt.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Gooskens Hout Hoogeloon wist met de overstap naar led verlichting het lichtniveau naar 300 tot 500 lux te brengen op een zeer efficiënte aanpak. Tevens is er een mooie besparing gerealiseerd die de overstap op de lange termijn zeer interessant maakt.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:55.273 kWh
CO2: 27.155KG

€ 8.264,62