Jacomij Metalen & Jacomij Electronics maken de overstap naar Led verlichting

Recentelijk zijn zowel Jacomij Metalen en Jacomij Electronics volledig voorzien van Led verlichting door Led Solutions Holland. Hierbij zijn verschillende type verlichting gebruikt. Omdat het binnen Jacomij het in- en verkopen van grondstoffen betreft hebben we te maken met grote opslaglocaties. Hiervoor hebben we o.a. onze RB.LED Tri Proof armaturen en RB.LED Linear armaturen gebruikt. Verder hebben we in de kantoren gewerkt met de RB.LED Panel verlichting en de RB.LED Downlight verlichting. Voor de verlichting aan de gevel van het pand is gebruik gemaakt van de RB.LED Floodlight.

Omdat het grote opslag betreft staan zichtbaarheid en veiligheid hoog op de prioriteiten lijst. Het gebruik van Led verlichting zorgt ervoor dat er meer licht in de werkhallen aanwezig is. Dit komt zowel de productiviteit als de veiligheid ten goede!

Rol Led Solutions Holland in de overstap naar Led verlichting.

Samen met zowel de TD als de Financiële afdeling van Jacomij, is er samen gekeken naar de verschillende mogelijkheden in het overstappen naar Led verlichting. Hierin zijn we samengekomen voor een volledige inventarisatie van zowel de huidige werklocaties en de wensen die er binnen Jacomij aanwezig waren.

Er is gekeken hoe we zo efficiënt en toekomstgericht te werk konden gaan. Hiervoor is er door Led Solutions Holland een volledig adviesplan opgesteld waarin er rekening gehouden is met de wensen van Jacomij.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Jacomij Metalen en Jacomij Electronics wisten met de overstap naar led verlichting het lichtniveau naar 300 tot 500 lux te brengen op een zeer efficiënte aanpak.

Bent u ook geïnteresseerd in wat Led Solutions Holland voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Onze adviseurs komen graag bij u op locatie voor een advies op maat.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE: 92.139 kWh
CO2: 30.424KG

€ 12.259,46