De producten van Quantore kom je overal wel bijna (onbewust?) tegen. De naam Quantore kent iedereen als we het hebben over kantoorartikelen of alles wat erbij komt kijken. Dat is ook niet heel gek aangezien Quantore nu 123 jaar kantoorartikelen produceert en een gemiddelde van 840.000 orders per jaar verwerkt.

Quantore is bij Led Solutions Holland gekomen met de vraag of wij hun lichtlijnen in hun magazijn konden vernieuwen. Het is natuurlijk van groot belang dat het bij zo’n groot magazijn ook duidelijk is waar alle kantoorartikelen liggen en waar ze heen moeten en een verbeterde lichtkwaliteit helpt daar uitermate bij!

Bent u net als Quantore benieuwd wat u kunt besparen en wilt u telefonisch advies of toch liever advies op locatie? Neem dan contact met ons op via 076-7370170 en vraag naar een van onze lichtadviseurs.

Bij Quantore hebben we ervoor gekozen om lichtlijnen te plaatsen door middel van onze RBLED Focus Linear armaturen toe te passen. Deze armaturen zorgen voor mooie lichtlijnen waarbij de lichtopbrengst overal gelijkwaardig is verdeeld. Wist u trouwens al dat er op de RBLED Focus Linear armaturen verschillende accessoires toepasbaar zijn? Denk hierbij onder andere aan een sensor waardoor de armaturen aanspringen wanneer het te donker is of wanneer er beweging plaatsvindt.

Led Solutions Holland is gevraagd het complete magazijn te verduurzamen door middel van led verlichting.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:507495,40 kWh

CO2: 240905,20 KG

€ 55.317,20

TOEGEPASTE PRODUCTEN: