Met maar liefst meer dan 14 verpleeghuizen, hospice en geriatrisch revalidatiecentrum in het uiterste westen van Noord-Brabant dan hebben we het over Stichting TanteLouise. De organisatie wat ruim 1.800 medewerkers en 600 vrijwilligers telt steekt dagelijks de handen uit de mouwen om 1.300 cliënten in de verpleeghuizen en 3.000 cliënten te verzorgen. In samenwerking met Kuijpers Installatietechniek had Led Solutions Holland het genoegen om een van de verpleeghuizen in Bergen Op Zoom te voorzien van nieuwe verlichting.

De armaturen welke wij op locatie hebben geleverd hebben de mannen van Kuijpers Installatietechniek zorgvuldig in Bergen op Zoom geïnstalleerd. Hier is er door Led Solutions Holland een advies gegeven aan de hand van de oude situatie om in de algemene ruimte gebruik te maken van het RB LED Centre Downlight armatuur. Bijna elke hal die grenst aan de afdeling van de medewerkers of cliënten is er veelal gebruik gemaakt van het RB LED FOUR PANEL armatuur welke is opgebouwd d.m.v. een opbouwframe. De trappenhallen en diverse hallen in het gebouw van Stichting TanteLouise zijn uitgelicht door het welbekende RB LED HALL nood armatuur.

Kuijpers Installatietechniek en Led Solutions Holland zijn erg tevreden met het resultaat waardoor we opnieuw een klant hebben weten blij te maken, tijd om te verduurzamen! Benieuwd wat voor uw bedrijf kunnen betekenen als het gaat om verduurzamen met een optimale lichtopbrengst? Neem dan contact met ons op voor telefonisch advies of advies op locatie door te bellen naar
076-7370170.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw bespraring
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:—-kWh
CO2:—-KG

€ 5.862,28