Verbrugge is uw partner op alle vlakken van het logistieke proces. Daar staan ze al meer dan 65 jaar bekend om. Bij Verbrugge kunt u alles regelen zoals magazijn ruimte, transport etc. Gelegen aan de havens in Terneuzen & Vlissingen wat nu al meer dan 65 jaar hun thuisbasissen zijn.

Verbrugge is bij Led Solutions Holland gekomen met de vraag of wij hun konden helpen met het verbeteren van de lichtkwaliteit in hun magazijn.

Bent u net als Verbrugge benieuwd wat u kunt besparen en wilt u telefonisch advies of toch liever advies op locatie? Neem dan contact met ons op via 076-7370170 en vraag naar een van onze lichtadviseurs.

Deze specifieke magazijnen van Verbrugge waren van immense grootte. Voor het verlichten van een magazijn van deze grootte wisten we gelijk welk armatuur hier meer dan geschikt voor is: de RBLED Evo Highbay. Met het kiezen voor de RBLED Evo Highbay heb je een echt krachtpatser op het gebied van lichtopbrengst. Met een lichtopbrengst van 200! Lumen per watt en een wattage dat instelbaar is op 200 watt, 150 watt, 120 watt of 100 watt kan je eigenlijk niet de fout ingaan. Naast deze voordelen van het armatuur is het ook nog mogelijk om het armatuur te dimmen of met sensorvoorbereiding. Met sensorvoorbereiding is het mogelijk om het armatuur aan te laten gaan op beweging of bij te weinig licht.

Led Solutions Holland is gevraagd het complete magazijn te verduurzamen door middel van led verlichting.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:—kWh

CO2: —KG

€ 12.867,78

TOEGEPASTE PRODUCTEN: