SPORTVELDVERLICHTING LED

Passende led oplossingen voor iedere branche

Natuurlijk is prettige verlichting van groot belang tijdens het sporten, als we het hebben over led verlichting voor sportvelden. Wanneer je de keuze maakt om over te stappen naar led verlichting, levert dit een flinke besparing op onderhoudskosten en energieverbruik. De kleurtemperatuur daglicht 4000 kelvin, verhoogt het vitale en actieve gevoel van sporters.

Maak een vrijblijvende afspraak

Het belang van goed licht

Op het sportveld zijn, stof, voorwerp- en waterbestendige verlichting een erg belangrijke factor. Het is belangrijk dat je rekening houdt met het feit dat led armaturen voorzien zijn van IP65 of IP68 certificering (waterdichtheid en stofdicht). Licht en bewegingssensoren behoren ook tot de opties. Onnodige brandtijden en niet efficiënte verbruikskosten zijn hierdoor verleden tijd. Naast alle bovenstaande voordelen aan de sportveld verlichting, zijn er diverse overheidssubsidies dat de overheid vrijstelt bij een investering in led verlichting.(E.I.A)

Voordelen van sportveldverlichting LED

  • Bevordert de productiviteit van de sporters
  • Stof, voorwerp en waterbestendig (IP65 en IP68)
  • Optionele dimbare armaturen of voorzien van sensoren
  • Verlichtingsplan op maat met Lux waardes

Onze ervaren licht specialisten komen graag vrijblijvend bij u sportvereniging langs!

LED Solutions Holland

LED Solutions Holland werkt exclusief met het hoogwaardige producten. Onze producten zijn voorzien van hoogwaardige LED drivers van onder andere Philips of Meanwell deze merken garanderen de beste kwaliteit en optimale levensduur. Daarnaast zijn al onze armaturen minimaal 120lumen per watt tot wel 190lumen per watt dit betekend dat al onze producten in aanmerkingen komen voor de Energie-investeringsaftrek. (EIA)

Maak een vrijblijvende afspraakBereken jouw besparing