LED VERLICHTING TERREIN

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led terreinverlichting

Lichtadvies ontvangen voor led terreinverlichting? Dan ben je bij Led Solutions Holland aan het juiste adres. Als totaalleverancier helpen wij jou graag met vrijblijvend advies en kunnen wij jou volledig ontzorgen. Wij stellen een advies op, leveren de producten en installeren het led terreinverlichting volledig. Wist je dat je met led verlichting gemiddeld 70% bespaart op je zakelijke energierekening en dat het beter is voor het milieu? Stap dus snel over op led terreinverlichting. Neem voor volledig vrijblijvend advies contact met ons op.

Maak een vrijblijvende afspraak

Kwalitatief armatuur en hoge lichtopbrengst

Voor terreinverlichting is het van belang om een degelijke kwaliteit armaturen voor led-verlichting te gebruiken. Een oplossing met veel lichtopbrengst, een armatuur die gecertificeerd is met een minimale IP65 waarde. De IP65-waarde duidt aan dat de led-armaturen waterdicht en stofdicht zijn.

De verlichting op je buitenterrein brandt vaak meerdere uren per dag, in sommige gevallen zelfs 15 uur onafgebroken. Led-verlichting heeft een lange levensduur, met tot wel 150.000 branduren, en is daarom dé oplossing op bedrijventerreinen, parkeerplaatsen etc.

Voor je terreinverlichting is het ook van belang om led armatuur te hebben met de juiste lichtopbrengst/lux, omdat er vaak grote oppervlaktes verlicht moeten worden. Lux is een aanduiding voor lichtopbrengst. Lux kan gemeten worden met verschillende meetinstrumenten of software. Wij helpen je graag verder met het berekenen van de juiste lichtsterke voor je buitenterrein.

Voordelen led verlichting

Op het moment dat je investeert in led terreinverlichting zul je gaan besparen op energiekosten en dat zul je direct terug zien op je energierekening. Daarnaast is led verlichting duurzaam, milieuvriendelijk en heeft een lange levensduur. We voorzien je graag van een objectief advies voor jouw terrein. Door middel van een lichtmeting en aan de hand van de normeringen voorzien we jou van advies op maat. Niet alleen krijg je advies van ons, maar ook een besparingsplan. Met dit plan krijg je inzicht in hoeveel je kan/gaat besparen en krijg je inzicht in de voor jouw situatie relevante subsidieregelingen. Wil je een indicatie krijgen van wat je kunt besparen? Gebruik onze besparingscalculator en bereken jouw besparing.

Led Solutions Holland

Led Solutions Holland biedt graag de beste oplossing voor terreinverlichting op je buitenterrein.  Doen we door een eerste inventarisatie en een vrijblijvend lichtadvies door een van onze led-specialisten. Vervolgens komen onze gecertificeerde in-house installateurs snel en zorgvuldig de overeengekomen led-oplossing installeren. Lees meer over onze werkwijze.

Led terreinverlichting nodig?

Ben je op zoek naar led terreinverlichting voor je buitenterrein of wil je meer informatie? Onze ervaren lichtspecialisten komen graag vrijblijvend langs voor een eerste kennismaking! Maak eenvoudig een afspraak met de button hieronder of bereken je besparing. Bekijk eventueel ook onze eerdere projecten.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing