LED VERLICHTING KANTOOR

Passende led oplossingen voor iedere branche

LED verlichting
kantoor

Led-verlichting op kantoor.
Wat komt daar allemaal bij kijken?

Voor kantoren zijn de juiste lichtverdeling en de juiste verlichtingssterkte (Lux) erg belangrijk. Lux is een aanduiding voor de lichtopbrengst en kan gemeten of gecalculeerd worden met verschillende  Lux meetinstrumenten of software. Op kantoor gelden daarom ook verschillende lux-normen die bepaald zijn door de Nederlandse NEN richtlijnen. Zo geldt voor een werkplek op kantoor 350-500 Lux, voor een tekenruimte 750 Lux en voor een vergaderzaal 300-500 Lux. Bij ramen of lichtkoepels moet rekening gehouden worden met natuurlijke daglichtinval.

 

Naast de juiste hoeveelheid licht is ook de mate van verblinding erg belangrijk. De NEN-EN 12464-1 omschrijft de toegestane UGR normen (Unified Glare Rating) voor verschillende werkruimtes.

We merken dat in grote kantoren de verlichting vaak onnodig aanstaat. Het installeren van bewegingssensoren kan dan een goed oplossing zijn. Deze zorgen voor een optimale besparing op de energiekosten en een verbetering van het energielabel. Welk energielabel heeft je kantoor op dit moment? Vanaf 2023 is energielabel C verplicht.

 

Led Solutions Holland is een full service bedrijf dat graag samen met haar opdrachtgevers de beste lichtoplossingen voor op kantoor in kaart brengt.
Onze lichtspecialisten geven je graag met een vrijblijvend lichtadvies. En als je tevreden bent met ons voorstel, komen onze gecertificeerde in-house installateurs je nieuwe led-verlichting snel installeren.

Mogelijkheden led-verlichting op kantoor

– RB.LED Panel inbouw en/of opbouwarmaturen ter vervanging van TL bakken
– RB.LED Downlight ter vervanging van PLC lampen
– Optionele dimbare en/of aanwezigheidssensoren voor een maximale besparing
– Kleurtemperaturen 3000K (warm wit) 4000K (normal white) 5000K (pure white) 6000K (cold white)

Onze ervaren adviseurs laten graag vrijblijvend hun licht schijnen op je kantoor! Zodat je snel kunt profiteren van beter licht tegen lagere kosten.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing