Skip to main content

Led verlichting komt tot stand door een elektrische stroom die onder spanning door de led word geleid. De led driver regelt de hoeveelheid stroom en spanning, dus de kwaliteit van de led driver is de sleutel tot de juiste kwaliteit. Natuurlijk is een led driver ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van lichtopbrengst en levensduur. Een externe driver heeft een betere warmteafvoer en zorgt bovendien voor meer flexibiliteit.

Hoe herken je de juiste kwaliteit led driver?

De levensduur van Led verlichting word grotendeels bepaald door de mate van warmteafvoer. Dit omdat led verlichting niet goed tegen oververhitting kan. Ondanks de geringe warmte die led afgeeft, kan een Led driver wel warm worden. Het is dus noodzaak te zorgen dat de driver dit op de juiste manier verwerkt. Bij een lagere kwaliteit Led kan de warmte zijn weg naar buiten niet altijd vinden. Daardoor gaat de kwaliteit en levensduur van de verlichting snel achteruit. Bij Led Solutions Holland werken we enkel met hoogwaardige led oplossingen, waarbij voldoende rekening word gehouden met warmteafvoer. Wij zijn met minimaal 50.000 branduren en een vakkundige installatie voor veel bedrijven de perfecte partner.

Een optimale levensduur bereiken we met hoogwaardige producten, deze producten komen allen in aanmerking voor de energie-investeringsaftrek die in Nederland van toepassing is op duurzame investeringen. Kortom onze producten beschikken over de juiste externe driver. Het gebruik van een externe driver zorgt ervoor dat er minder contact met warmte word gemaakt door de diodes, hierdoor is in veel gevallen een levensduur van 100.000 branduren te waarborgen. Een eventuele storing is simpel te verhelpen bij het gebruik van een externe driver, want in dit geval hoeven we geen werkzaamheden uit te voeren aan de ledmodule maar enkel de driver te vervangen.

Onze producten zijn allen voorzien van hoogwaardige drivers. Omdat wij streven verlies van stroom te voorkomen, hanteren we enkel producten met een powerfactor van 0.9 of hoger.

Kortom Led Solutions Holland werkt enkel met hoogwaardige drivers. Heeft u vragen over het gebruik van een externe driver of vragen over toepassingen van Led verlichting. Neem contact op met een van onze lichtadviseurs, zij helpen u graag met een passende oplossing!

Neem nu contact op Bereken uw besparing