Skip to main content

Led verlichting Baarn

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Baarn

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Baarn? Met ruim 25.000 inwoners en 2.500 bedrijven is Baarn volop in beweging. Door de handige centrale ligging in de kern van Nederland is Baarn een fijne vestigingsplaats voor bedrijven. Daarnaast is Baarn omringd door natuur zoals het Baarnse Bos. Een mooi natuurgebied van 80 hectare tegenover paleis Soestdijk. Het Bos is aangelegd in de 18de eeuw en kent vele mooie wandelroutes.

Het spreekt dan ook voor zich dat bedrijven uit Baarn de nodige stappen zetten ter verduurzaming van hun bedrijf. Tal van slimme en innovatieve maatregelingen worden getroffen om CO2 uitstoot en energieverbruik te reduceren. Door het inzetten van led verlichting binnen en rondom het bedrijfspand besparen deze bedrijven tot 70% ten opzichte van hun huidige conventionele verlichting zoals TL. Wat goed is voor het milieu is zo ook zeer goed voor de portemonnee van deze Baarnse bedrijven.

Led Solutions Holland helpt bedrijven in Baarn het maximale rendement te behalen uit een investering in led verlichting Baarn. Door een locatiebezoek brengen we in kaart hoeveel CO2 uitstoot en energieverbruik gereduceerd kan worden op basis van de huidige verlichting. Daarnaast wordt er gekeken naar een optimaal werklicht voor de specifieke werkzaamheden van het bedrijf. Hieruit komt een helder advies en duidelijke prognose. Als het interessant blijkt voeren we de led installatie uit met onze eigen installateurs en hoogwaardige led verlichting producten. Zo waarborgen we de hoogste kwaliteit en blijven we concurrerend.

Geïnstalleerde Led verlichting in Baarn
led verlichting Baarn
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.