Skip to main content

Led verlichting Valkenswaard

Passende led oplossingen voor iedere branche

Valkenswaard

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Valkenswaard ? Met ruim 31.000 inwoners en ruim 2.000 bedrijven verdeeld  over de dorpen Borkel en Schaft en Dommelen maakt Valkenswaard een zeer ondernemende gemeente. Door de  strategische ligging nabij de N69 en Belgische en Duitse grens maakt Valkenswaard voor veel bedrijven en ondernemers een ideale vestigingsplaats. Valkenswaard is omringd door groen zoals het prachtige natuurgebied De Plateaux. Een uniek stukje groen tussen Valkenswaard en België. Steeds meer bedrijven en ondernemers nemen stappen in het verduurzamen van hun bedrijf. Door het slim en efficiënt inzetten van led verlichting  reduceren ze hun CO2 uitstoot terwijl er fors bespaard wordt op energie en onderhoudskosten.

Steeds meer bedrijven uit regio Valkenswaard kiezen voor RB.LED verlichting. Hiermee verbeteren ze hun werklicht terwijl ze hun CO2 uitstoot en energie en onderhoudskosten reduceren. Led Solutions Holland is een totaal leverancier en installateur van led verlichting uit de regio en helpt u graag bij led verlichting Valkenswaard. Door  exclusief te werken met ons  eigen ontwikkelde productenlabel RB.LED en ervaren installateur waarborgen we de beste prijs / kwaliteitsverhouding. Hierdoor heeft uw bedrijf de zekerheid jaren lang het maximale rendement te behalen uit uw duurzame investering.

Bij ieder type werkzaamheden is  er een andere behoefte aan werklicht. Bij fijne (machinale ) bewerking  is een ander licht nodig  dan in een vergaderzaal. Om iedere bedrijfstoepassing een optimaal werklicht te bieden hanteren we de NEN-EN 12464-1 als advies richtlijn en uw wensen als uitgangspunt. Hierdoor  geniet u vele jaren van een optimaal werklicht dat bewezen bijdraagt aan de welzijn en productiviteit van uw medewerkers.

Geïnstalleerde Led verlichting in Valkenswaard
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.