Skip to main content

Led verlichting Zeist

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Zeist

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Zeist
led verlichting Zeist
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting Zeist? Met ruim 63.000 inwoners en 4.300 bedrijven is Zeist volop in beweging. Zeist ligt in hartje Nederland naast Utrecht nabij de A12, A27 en A28 en is hierdoor voor veel bedrijven een handige en strategische vestigingsplaats. Daarnaast is Zeist omringd door prachtige groene natuurgebieden zoals de Kozakkenput, het Hertenkamp en het Zeisterbos. Dat natuur in Zeist leeft spreekt voor zich gezien Zeist de thuisbasis is van het Wereld Natuurfonds in Nederland.

Bespaar tot 70% met led verlichting

We merker dat het milieu enorm speelt in Zeist door de vele investeringen van bedrijven in het verduurzamen van hun bedrijfspand. Hierin staat het reduceren van CO2 uitstoot en het beperken van stroomgebruik centraal. Dat hebben deze slimme bedrijven goed bekeken omdat ze zo het milieu en de bedrijfskosten flink besparen. Door de kwaliteitsontwikkelingen van afgelopen jaren sluit led verlichting naadloos aan op deze doelstellingen. De lichtopbrengst van led verlichting is vandaag de dag stukken hoger dan die van conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen. Het stroomverbruik is daarentegen stukken lager. Dit tot wel 70%. Combineer een led verlichting installatie met slimme sensoren om dit voordeel nog hoger op te laten lopen. Doordat led verlichting 5 keer langer meegaat scheelt het een hoop vervang en onderhoudskosten. De praktijk leert dat led verlichting makkelijk 15 tot 20 jaar mee kan gaan en dat bedrijven hun investering binnen 2 jaar terug zien.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland is actief in Zeist en helpt de bedrijven gratis en vrijblijvend het maximale voordeel uit hun investering in led verlichting te halen. Op locatie schat onze ervaren lichtspecialist het wattage van de huidige verlichting in, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Zo weet u precies wat u niet betaald voor de verlichting aan stroom en wat u gaat besparen. Daarnaast wordt er per werkruimte bekeken wat voor de specifieke werkzaamheden volgens de NEN optimaal werklicht is. Alle werkzaamheden en materialen die nodig zijn voor een overstap naar led worden in kaart gebracht en uitgewerkt tot een offerte op maat met heldere terugverdien prognose. Op deze manier weten de bedrijven uit Zeist van te voren precies wat ze kunnen verwachten, wat er allemaal bij komt kijken en hoeveel het kost. Als de cijfers interessant uitpakken gaan onze eigen ervaren gecertificeerde mensen met ons eigen hoogwaardige productenlabel RB.LED aan de slag. Door zowel het advies, de installatie en het materiaal onder eigen dak te houden waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen een nette prijs.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.