LED VERLICHTING MAGAZIJN

Passende led oplossingen voor iedere branche

LED verlichting
magazijn

Waar moet je rekening mee houden bij
Led-verlichting in het magazijn?

Voor een magazijn is het van belang om gebruik te maken van de juiste kwaliteit Led-verlichting met voldoende lichtopbrengst. Op die manier zijn labels goed leesbaar en producten goed zichtbaar. Dat bespaart tijd en voorkomt irritatie en mogelijke ongelukken.

Tegelijkertijd mag verlichting niet te sterk zijn, waardoor bijvoorbeeld heftruckchauffeurs verblind kunnen worden als ze veel omhoog moeten kijken.

Een magazijn is vaak ingedeeld in meerdere, lange gangpaden. Maar lang niet overal wordt constant gewerkt. In vrijwel ieder magazijn brandt hierdoor de verlichting in onbemande stellingen onnodig lang. Led Solutions Holland biedt energie-efficiënte led-verlichting. Door slimme sensoren in te zetten wordt onnodig energieverbruik voorkomen.

Denk hierbij aan een motion, dag/nacht-, bewegingssensor gecombineerd met verschillende aanwezigheidsfuncties die je helemaal naar wens kunt afstellen. Hiermee bereik je niet alleen een behoorlijk lager energieverbruik, de verlichting gaat ook veel langer mee. Daardoor wordt de terugverdientijd aanzienlijk korter.

 

Led Solutions Holland is een full-service bedrijf dat graag de beste lichtoplossing voor je magazijn in kaart brengt. We helpen je graag met een vrijblijvend lichtadvies. En onze gecertificeerde in-house installateurs plaatsen je nieuwe led-verlichting snel, goed en betrouwbaar.

LED verlichting mogelijkheden voor in het magazijn:

– Armaturen en slimme sensoren
– Ombouwen van TL tubes door RB.LED Highline tubes
– RB.LED Lineair ter vervanging van armaturen in lichtlijn
– RB.LED Highbay ter vervanging van gasontladingslampen
– Door verschillen in plafondhoogte zijn diverse lenzen te verkrijgen voor de juiste stralingshoek
– Lichtlijnen speciaal voor lange lengtes die bij eventuele herindeling van het magazijn makkelijk aan te passen zijn.

Onze ervaren lichtspecialisten komen graag vrijblijvend een lichtinventarisatie doen!

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing