Skip to main content

Als u op dit moment gebruik maakt van bestaande lijn verlichtingssystemen van Philips TTX200 of TTX400, hebben wij ook hier een oplossing voor.

Met onze unieke oplossing voor bestaande lijn verlichtingssystemen van de Philips TTX200 en TTX400 LED replacement armatuur serie heeft RB.LED de perfecte oplossing om uw huidige lijnverlichting simpel te vervangen. Verwijder uw oude Philips armaturen 2 x 58W of 2 x 80W t5 voor onze LED Lineair replacement speciaal gemaakt voor de Philips TTX200 en TTX400 lichtlijnen.
Met dit slimme systeem bespaart u veel op installatiekosten. De gemiddelde installatietijd per armatuur is zo’n 10 minuten.

RB.LED-Philips-TTX400-en-TTX200-LED-replacement-armatuur

Philips TTX200 en TTX400 lichtlijnen

Het Philips TTX200 en TTX400 LED replacement armatuur van RB.LED levert een hoog lichtrendement op van maar liefst 150 lumen per Watt en valt in het armatuur op verschillende wattages in te stellen door de geïntegreerde dip switch. (60 tot 80 Watt)

U verdient onze LED Lineair replacement armatuur voor de Philips lichtlijnen gemakkelijk binnen de garantietermijn van 5 jaar terug. Daarnaast zal er tegelijkertijd een enorme verbetering van werklicht plaatsvinden.

Assortiment lichtlijnen

Wij helpen u graag met de juiste oplossing voor uw lichtlijn. Denk hierbij aan andere types of merken. Wij leveren en installeren de Phillips modules, verder hanteren we modules voor o.a. Veko, Norton en Regiolux. Led Solutions Holland hanteert een zeer breed assortiment linear modules. Mocht u weten welke lichtlijn u heeft hangen, neem dan contact met een van onze lichtadviseurs op en vraag naar de mogelijkheden!

Een linearmodule is een simpele en eenvoudige oplossing omdat er geen nieuwe lichtlijn hoeven te komen. Omdat we gebruik kunnen maken van de huidige lichtlijnen zal dit ook financieel aantrekkelijk zijn. Al onze lichtlijn oplossingen komen in aanmerking voor de energie-investeringsaftrek

 

Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Onze ervaren specialisten helpen u graag.

RIDI VLG LED armatuur

Neem nu contact op Bereken uw besparing