Als toonaangevende dienstverlener in de industriële, bouwgerelateerde en infrastructurele marktsegmenten hebben we het over Brand Energy. Het bedrijf wat onderdeel is van de Amerikaanse multinational Brand Industrial Services, Inc (Brandsafway) opereert vanuit 30 landen met ruim 32.000 werknemers en telt maar liefst 350 locaties wereldwijd. De services die het bedrijf dagelijks uitvoert zijn o.a. akoestische isolatie, tracing, fireproofing, conserveren, asbestsanering en offshore services. Referenties zijn bijvoorbeeld onderhoud aan de bekende boogconstructie over de A12 bij de “Haagse Poort” of renovatie aan de Universiteit van Amsterdam.

Led Solutions Holland is gevraagd om de werkplaatsen, kantoren en kantine in Arkel te verduurzamen door middel van Led verlichting. Vanwege de vele dagelijkse activiteiten op de werkvloer was de optimale lichtopbrengst ook cruciaal gezien de vroege werktijden. In de werkplaatsen is er daarom gebruik gemaakt van de RB LED Matrix Tri Proof armaturen welke dimbaar zijn. Daarentegen is er in de kantoren en kantines gebruikt gemaakt van de RB LED Four Panel 120x30cm als opbouw variant door middel van het opbouwframe als accessoires.

Benieuwd wat voor uw bedrijf kunnen betekenen als het gaat om verduurzamen met een optimale lichtopbrengst? Neem dan contact met ons op voor telefonisch advies of advies op locatie door te bellen naar 076-7370170.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:—kWh

CO2:—KG

€ 4.002,48