Heleon staat bekend als producent met de grootste voorraad van componenten in heel Europa. De componenten die ze produceren worden voornamelijk gebruikt bij de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, bio-processing en vacuümtechniek.

Heleon is bij Led Solutions Holland gekomen met de vraag of wij hun konden helpen met het verbeteren van de lichtkwaliteit in hun magazijn.

Bent u net als Heleon benieuwd wat u kunt besparen en wilt u telefonisch advies of toch liever advies op locatie? Neem dan contact met ons op via 076-7370170 en vraag naar een van onze lichtadviseurs.

Heleon beweert de grootste voorraad in heel Europa te hebben met componenten voor verschillende industrieën en of we dat hebben gemerkt! Voor het verlichten van een magazijn van deze grootte wisten we gelijk welk armatuur hier meer dan geschikt voor is: de RBLED Evo Highbay. Met het kiezen voor de RBLED Evo Highbay heb je een echt krachtpatser op het gebied van lichtopbrengst. Met een lichtopbrengst van 200! Lumen per watt en een wattage dat instelbaar is op 200 watt, 150 watt, 120 watt of 100 watt kan je eigenlijk niet de fout ingaan. Naast deze voordelen van het armatuur is het ook nog mogelijk om het armatuur te dimmen of met sensorvoorbereiding. Met sensorvoorbereiding is het mogelijk om het armatuur aan te laten gaan op beweging of bij te weinig licht.

Led Solutions Holland is gevraagd het complete magazijn te verduurzamen door middel van led verlichting.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:69742 kWh

CO2: 39140,20 KG

€ 9.243,70

TOEGEPASTE PRODUCTEN: