Het bedrijf vol vitamientjes en gezonde stoffen, dat is Limax! Limax heeft een ruim assortiment aan zacht fruit en verschillende soorten eetbare paddenstoelen.

Limax is bij Led Solutions Holland gekomen met de vraag of wij hun konden helpen met het verbeteren van de lichtkwaliteit in hun magazijn / fabriek.

Bent u net als Limax benieuwd wat u kunt besparen en wilt u telefonisch advies of toch liever advies op locatie? Neem dan contact met ons op via 076-7370170 en vraag naar een van onze lichtadviseurs.

Alle oude armaturen zijn vervangen door onze RBLED Tri Proof en RBLED FOCUS linear armaturen. Met deze armaturen kies je voor een hoge lichtopbrengst samen hangend met een extreem goede slagvastheid. De RBLED Tri Proof armaturen zijn certificeerd met IK08 wat inhoud dat van een slag of stoot de Tri-Proof niet van om kijkt. De armaturen hebben ook nog een verschillende opties waaruit keuze mogelijk is. Zo is het mogelijk om een Tri-Proof aan te schaffen met een Microwave Sensor, wat ervoor zorgt dat de Tri-Proof alleen aangaat wanneer er beweging is gedetecteerd.

Led Solutions Holland is gevraagd het complete magazijn / fabriek te verduurzamen door middel van led verlichting.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:—kWh

CO2: —KG

€ 12.867,78