Het enige bedrijf waar letterlijk alles op rolletjes loopt: Tempo Trommels. Sinds 1988 maakt Tempo Trommels alles met een vorm van een cilinder. Zo zijn ze gespecialiseerd in het maken van transtportrollen, trommels en trogstellen.

Tempo Trommels is bij Led Solutions Holland gekomen met de vraag of wij hun konden helpen met het verbeteren van de lichtkwaliteit in hun magazijn / fabriek.

Bent u net als Tempo Trommels benieuwd wat u kunt besparen en wilt u telefonisch advies of toch liever advies op locatie? Neem dan contact met ons op via 076-7370170 en vraag naar een van onze lichtadviseurs.

Bij het lage plafond in de ruimtes van Tempo Trommels is er gekozen voor de RBLED Tri Proof armaturen. Met het kiezen voor de RBLED Tri Proof armaturen kiezen we ook voor een goede slagvastheid wat noodzakelijk is op een plek waar producten worden gefabriceerd. Doordat het andere deel magazijn / fabriek van Tempo Trommels zo hoog dak heeft is er gekozen voor de RBLED Evo Highbay. Met het kiezen voor de RBLED Evo Highbay heb je een echt krachtpatser op het gebied van lichtopbrengst. Met een lichtopbrengst van 200! Lumen per watt en een wattage dat instelbaar is op 200 watt, 150 watt, 120 watt of 100 watt kan je eigenlijk niet de fout ingaan. Naast deze voordelen van het armatuur is het ook nog mogelijk om het armatuur te dimmen of met sensorvoorbereiding. Met sensorvoorbereiding is het mogelijk om het armatuur aan te laten gaan op beweging of bij te weinig licht. In de kleedkamer van het personeel hangen onze RBLED Four Panel armaturen. Deze geven een mooie lichtopbrengst waarmee het licht gelijkmatig over de gehele ruimte wordt verspreid.

Led Solutions Holland is gevraagd het complete magazijn te verduurzamen door middel van led verlichting.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:—kWh

CO2: —KG

€ 12.867,78