Omdat dit bedrijf uit Rijen na 19 jaar uit z’n jasje was gegroeid werd het tijd voor een veel groter jasje, dit keer in Gilze naast de snelweg. Het bedrijf waar we het over hebben heet Tricorp en houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional.

Tricorp had Led Solutions Holland benaderd om meerdere ruimtes waaronder kantoren, hallen, fitness en kantine te voorzien van nieuwe verlichting. Meerdere ruimtes waren voorheen voorzien van veelal oude TL bakken, tijd voor nieuwe led verlichting! De RB LED Four Panels hebben plaats gemaakt voor de oude TL bakken welke wij met onze service hebben afgevoerd, tijd om te recyclen! Overige ruimtes zoals hallen hebben wij voorzien van het RB LED Centre Downlight armatuur en zijn de trappen uitgelicht met het RB LED Hall Ceiling armatuur, klaar om te verduurzamen!

Wij wensen Tricorp veel werkplezier in hun nieuwe pand!

Led Solutions Holland is gevraagd grotendeels het pand te verduurzamen, van kantoren tot fitnessruimte door middel van led verlichting.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs.

GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:453.203 kWh
CO2: 208.473KG

€ 72.512,50
  • Vorig projectCerelia

  • Volgend projectGreif Rotterdam

    Voornaam*

    Achternaam*

    Telefoonnummer*