LED VERLICHTING TERREIN

Passende led oplossingen voor iedere branche

LED verlichting
terrein

Led-verlichting op een buitenterrein.
Waar moet ik dan rekening mee houden?

Voor verlichting op een buitenterrein is het van belang om een degelijke kwaliteit armaturen voor led-verlichting te gebruiken. Een oplossing met veel lichtopbrengst, een armatuur die gecertificeerd is met een minimale IP65 waarde. De IP65-waarde duidt aan dat de led-armaturen waterdicht en stofdicht zijn.

De verlichting op je buitenterrein brandt vaak meerdere uren per dag, in sommige gevallen zelfs 15 uur onafgebroken. Led-verlichting heeft een lange levensduur, met tot wel 150.000 branduren, en is daarom dé oplossing op bedrijventerreinen, parkeerplaatsen etc.

Voor je buitenterrein is het ook van belang om led-verlichting te hebben met de juiste lichtopbrengst/lux, omdat er vaak grote oppervlaktes verlicht moeten worden. Lux is een aanduiding voor lichtopbrengst. Lux kan gemeten worden met verschillende meetinstrumenten of software. Wij helpen je graag verder met het berekenen van de juiste lichtsterke voor je buitenterrein.

Led Solutions Holland biedt graag de beste oplossing voor verlichting op je buitenterrein.  Doen we door een eerste inventarisatie en een vrijblijvend lichtadvies door een van onze led-specialisten. Vervolgens komen onze gecertificeerde in-house installateurs snel en zorgvuldig de overeengekomen led-oplossing installeren.

Onze ervaren lichtspecialisten komen graag vrijblijvend langs voor een eerste kennismaking!

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing