LED VERLICHTING WERKPLAATS

Passende led oplossingen voor iedere branche

LED verlichting
werkplaats

Ben je op zoek naar led werkplaatsverlichting?

Maak een vrijblijvende afspraak

Kleurtemperatuur led verlichting voor je werkplaats

Voor je werkplaats is het belangrijk om de juiste kleurtemperatuur led-verlichting te kiezen. Dat juiste verlichting en kleurtemperatuur zorgt er voor dat je je werk beter kunt doen en je prettiger werkt.

Led-verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, die wordt uitgedrukt in kelvin. De beste en meest gekozen kleurtemperaturen voor een werkplaats zijn de kleuren daglicht (4000 kelvin) en puur wit (5000 kelvin). Deze kleurtemperaturen zorgen voor een betere kleurechtheid en kleurweergave tijdens het werk en zorgen voor een betere contrastverhouding.

Voordelen led verlichting

Door te investeren in led werkplaatsverlichting bespaar je op je energiekosten en zul je dit direct terug zien op je energierekening. Daarnaast zijn onze led lampen duurzaam, milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur. Je krijgt van Led Solutions Holland objectief advies op basis van lichtmetingen waarbij rekening wordt gehouden met de gestelde lux-normen (lichtopbrengst per m2). Op basis van dit advies stellen wij ook een besparingsplan voor jullie op, zodat jullie kunnen zien hoeveel jullie kunnen besparen en krijg je een overzicht van de voor jouw situatie relevante subsidiemogelijkheden. Je kunt ook zelf je besparing berekenen via onze besparingscalculator.

Led Solutions Holland

Led Solutions Holland is een full service bedrijf dat graag de beste led verlichting oplossing voor je werkplaats in kaart brengt. Onze ervaren lichtadviseurs helpen je graag met een vrijblijvend lichtadvies. En natuurlijk staan onze gecertificeerde in-house installateurs klaar om je besparende led-oplossingen te komen installeren. Lees meer over onze werkwijze.

Led mogelijkheden werkplaatsverlichtingen

Mogelijkheden voor led-verlichting op de werkplaats:

– Armaturen met speciale lichtsensoren voor optimale besparing / lichtcomfort
– Slagvaste armaturen waardoor vuil niet kan doordringen in het armatuur
– Waterdichte of veilige armaturen ATEX

Meer informatie?

Ben je op zoek naar led verlichting voor je werkplaats of wil je meer informatie? Onze ervaren lichtspecialisten komen graag vrijblijvend een kijkje nemen in je werkplaats! Maak eenvoudig een afspraak met de button hieronder of bereken je besparing. Nog niet overtuigd? Bekijk dan onze eerdere projecten.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing