Skip to main content

Ziekenhuis verlichting

Hier vindt u alles over ziekenhuis verlichting.
Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

WAAROM LED verlichting
VOOR UW ziekenhuis?

Wil je lichtadvies ontvangen voor led verlichting in jouw ziekenhuis? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies. Led Solutions Holland is totaal leverancier en ontzorgt de klant volledig. Wij stellen het advies op, indien akkoord leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led ziekenhuisverlichting. Met led verlichting bespaar je tot wel 70% op je energierekening en is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil jij ook overstappen op led verlichting in jouw ziekenhuis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

onderwijsverlichting_3

Belangrijke eigenschappen voor
uw ziekenhuis verlichting

Het is van belang dat ziekenhuisverlichting een uitstekende kwaliteit heeft. Dit komt doordat er mensen in dit werk zich moeten kunnen concentreren en tegelijkertijd ontspannen. Dan is het hebben van een UGR filter, flikker vrije drver en een hoge CRI van groot belang. Door middel van slimme sensoren is het mogelijk om de ziekenhuisverlichting aan of uit te laten gaan op basis van beweging in een kamer.

Meest voorkomende
ziekenhuis armaturen

Nu we weten wat van belang is voor de juiste ziekenhuisverlichting kijken we wat aan al die eisen voldoet. De led panelen hebben een UGR filter, flikkervrije driver en een hoog CRI. De led panelen zijn ook door middel van slimme sensoren mogelijk om automatisch aan / uit te schakelen. De Hall armaturen zijn perfect als verlichting van hallen en/of trappenhallen. Deze armaturen zijn in kleur verstelbaar, verkrijgbaar in nood en sensormogelijkheden.

Previous slide
Next slide
onderwijsverlichting_1

laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor uw ziekenhuis. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting voor uw ziekenhuis? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

onderwijsverlichting_1

Advies? Contact Bryan

Ziekenhuis verlichting specialist

Ik adviseer u graag over led in uw ziekenhuis. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Bedrijven die we hebben mogen uitlichten!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!