Skip to main content

Ziekenhuisverlichting

Duurzame ziekenhuisverlichting

Ziekenhuizen staan voor de uitdaging om een veilige, comfortabele en efficiënte omgeving te bieden aan patiënten en personeel. LED-verlichting biedt een innovatieve oplossing die perfect aansluit bij deze behoeften.

De kwaliteit van licht speelt een cruciale rol in het welzijn van patiënten en de prestaties van medisch personeel. LED-verlichting biedt helder, consistent licht dat de visuele taken vergemakkelijkt en een gunstige omgeving creëert voor herstel en genezing. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor aanpasbare lichttemperaturen die de biologische klok van patiënten ondersteunen, wat hun slaap en algemeen welzijn ten goede komt.

onderwijsverlichting
onderwijsverlichting

Belangrijke eigenschappen
voor ziekenhuisverlichting

Het is van belang dat ziekenhuisverlichting een uitstekende kwaliteit heeft. Dit komt doordat er mensen in dit werk zich moeten kunnen concentreren en tegelijkertijd ontspannen. Dan is het hebben van een UGR filter, flikker vrije driver en een hoge CRI van groot belang. Door middel van slimme sensoren is het mogelijk om de ziekenhuisverlichting aan of uit te laten gaan op basis van beweging in een kamer.

onderwijsverlichting

Meest voorkomende
ziekenhuis armaturen

Nu we weten wat van belang is voor de juiste ziekenhuisverlichting kijken we wat aan al die eisen voldoet. De LED panelen hebben een UGR filter, flikkervrije driver en een hoog CRI. De LED panelen zijn ook door middel van slimme sensoren mogelijk om automatisch aan / uit te schakelen. De HALL Disc armaturen zijn perfect als verlichting van hallen en/of trappen hallen. Deze armaturen zijn in kleur verstelbaar, verkrijgbaar in nood en sensor mogelijkheden.

Previous slide
Next slide
onderwijsverlichting

Laat je adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van LED verlichting, voor uw ziekenhuis. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2014 met succes. Ben je opzoek naar LED verlichting voor uw ziekenhuis? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

onderwijsverlichting

Advies? Contact Bryan

Ziekenhuisverlichting specialist

Ik adviseer u graag over LED verlichting in uw ziekenhuis. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Bedrijven die we hebben mogen uitlichten!