Skip to main content

Led verlichting
Bergen op Zoom

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting Bergen op Zoom

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Bergen op Zoom ? Met bijna 70.000 inwoners en ruim 3.000 bedrijven is  Bergen op Zoom ondernemend en continu in beweging. De handige ligging nabij de grens, haven Rotterdam en aan het randje tussen Brabant en Zeeland maakt Bergen op Zoom niet alleen een fijne woonplaats, maar ook een goede locatie voor tal van bedrijven. Verschillende bedrijventerreinen zoals Markiezaat Container Terminal, Meilust / Lage Meren, Oude Molen en Theodorushaven / Noordland / De Poort bieden bedrijven en ondernemers ruim voldoende faciliteiten om optimaal te functioneren. Bergen op Zoom is omringd door groen. Denk hierbij aan prachtige gebieden zoals de Kraaijenberg, Heuvelrug de Brabantse Wal en het Markiezaatmeer. Steeds meer bedrijven nemen hun verantwoordelijkheid en investeren in duurzame oplossingen voor hun bedrijf. Led verlichting Bergen op Zoom biedt deze bedrijven een forse reductie van hun CO2 uitstoot en  scheelt ze een hoop in energie en onderhoudskosten.

Om het meeste rendement uit zon duurzame investering te helen kiezen bedrijven uit Bergen op Zoom steeds vaker voor RB.LED verlichting. Voor advies op maat en een  heldere berekening van de bespaarmogelijkheden voor led verlichting Bergen op Zoom kunt u dan ook prima bij Led Solutions Holland terecht. Door  exclusief te werken met het eigen ontwikkelde productenlabel RB.LED en eigen installateurs houden we alles onder 1 dak. Hierdoor waarborgen we de hoogste kwaliteit en bieden bedrijven een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding.

Door het slim inzetten van het uitgebreide RB.LED assortiment bieden we iedere specifieke behoefte qua licht een efficiënte oplossing. Voor de productiviteit van gezondheid van uw medewerkers hanteren we de NEN-EN 12464-1 als houvast en uw wensen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in Bergen op Zoom
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.