Skip to main content

Led verlichting Eindhoven

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting Eindhoven

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Eindhoven ? Met ruimt 225.000 inwoners is Eindhoven een van de grootste steden en Nederland en de grootste stad in Brabant. De geschiedenis tussen Eindhoven en innovatieve verlichting is al lang en oud. Eindhoven wordt dan ook niet voor niks terecht de Lichtstad genoemd. Heel Nederland geniet jaarlijks mee van Eindhoven Glow. Door de ligging, het vliegveld en de omvang van Eindhoven zijn hier veel ondernemers gevestigd met hun bedrijf. Deze ondernemers investeren steeds meer in duurzame verlichting, waarin led verlichting koploper is.

Alsmaar meer bedrijven in Eindhoven besparen door het slim inzetten van RB LED Led verlichting. Voor Led verlichting Eindhoven kunt u uitstekend terecht bij Led Solutions Holland. Wij zijn een full service leverancier en installateur van led verlichting. Door exclusief te werken met het hoogwaardige producten label RB LED en onze eigen ervaren installateurs staan we garant voor de hoogte kwaliteit.

Het uitgebreide assortiment RB LED biedt iedere bedrijfstoepassing een prima oplossing. Om het gewenste resultaat te behalen hanteren we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw wensen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in ‘s-Hertogenbosch
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.