Skip to main content

Led verlichting Helmond

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting Helmond

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Helmond ? Met ruim 91.000 inwoners behoord Helmond tot 1 van de grootste steden van Brabant. Helmond is van oudsher verbonden aan de metaal en textiel industrie. Beide branches behoren vaak tot de grootverbruikers van energie en zetten alsmaar slimmere stappen in het verduurzamen van hun bedrijf. Led verlichting verhoogt de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers, bespaart op energie en onderhoudskosten en reduceert uw CO2 uitstoot aanzienlijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de textiel en metaalbewerking kiest voor led verlichting.

Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer bedrijven in Helmond fors besparen door slim inzetten van RB LED Led verlichting. Voor advies over Led verlichting Helmond kunt u uitstekend terecht bij Led Solutions Holland. Wij zijn een leverancier en installateur van led verlichting. Door alles onder 1 dak te houden werken we exclusief met te het eigen producten label RB LED en onze eigen ervaren installateurs waarborgen we de beste prijs / kwaliteit verhouding.

Door ons uitgebreide assortiment RB LED bieden we voor iedere bedrijfstoepassing de beste oplossing op maat afgestemd. Om het gewenste resultaat te behalen hanteren we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw wensen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in Helmond
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.