Skip to main content

Led verlichting IJsselstein

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting ijsselstein

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting IJsselstein? Met ruim 35.000 inwoners en 2.200 bedrijven is IJsselstein volop in beweging. Door de centrale ligging nabij Utrecht, de A2 en rivier de Lek maakt IJsselstein een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. IJsselstein is omringd door groen zoals het IJsselbos van ruim 19 hectare. Dit maakt IJsselstein een bijzonder fijne woonplaats.

De bedrijven in IJsselstein spannen zich in voor het milieu door hun bedrijf te verduurzamen. Het reduceren van CO2 uitstoot en stroomgebruik speelt enorm. Slimme bedrijven zijn er al lang achter dat wat goed voor het milieu is vaak hand in hand gaat met interessante besparingen op de bedrijfskosten. Led verlichting sluit hier naadloos op aan. Met led verlichting reduceren bedrijven tot 70% hun CO2 uitstoot en stroomkosten. Door het toepassen van slimme sensoren lopen deze cijfers zelfs nog hoger op.

Led Solutions Holland helpt de bedrijven uit IJsselstein het maximale voordeel te halen uit een investering in led verlichting door middel van gratis en vrijblijvend advies. Op locatie inventariseert de lichtspecialist wat er bespaart kan worden ten opzichte van de huidige conventionele lichtbronnen zoals TL en gasontlading lampen. Daarnaast wordt inzichtelijk gemaakt wat een optimaal werklicht is voor de specifieke werkzaamheden binnen het bedrijf. Hieruit komt een goed advies en heldere prognose van de terugverdientijd op een investering in led verlichting. Als de resultaten van het onderzoek interessant zijn voeren we het werk met onze eigen mensen en hoogwaardige RB.LED producten uit. Zodoende waarborgen we de beste kwaliteit en blijven concurrerend.

Geïnstalleerde Led verlichting in IJsselstein
led verlichting ijsselstein
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.