Skip to main content

Led verlichting Den Bosch

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting s-hertogenbosch

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting ‘s-Hertogenbosch ? Met ruim 150.000 inwoners en een strategische ligging aan de A2, A59, waterwegen en spoorknooppunten is ‘s-Hertogenbosch een zeer interessante locatie voor vele nationale en internationale bedrijven. Mede door de vele bedrijfsterreinen en hoogwaardige kantoorcomplexen is ‘s-Hertogenbosch zeer ondernemend en altijd in beweging. Een fraaie combinatie van modern en historische architectuur. Daarnaast is ‘s-Hertogenbosch omringd door prachtige unieke natuurgebieden zoals het Bossche Broek, de Moerputten, de Gemert en de Rosmalense zandverstuiving. Steeds meer ondernemers en bedrijven uit de regio nemen dan ook hun verantwoordelijkheid en verduurzamen hun bedrijf. Slimme ondernemers en bedrijven kiezen dan ook in veel gevallen voor led verlichting. Hiermee reduceren ze hun CO2 uitstoot terwijl ze fors besparen op hun energie en onderhoudskosten.

Het is dan ook niet zo heel vreemd dat veel bedrijven in ‘s-Hertogenbosch de high performance producten van RB LED Led verlichting slim inzetten. Voor vakkundig advies en professionele installaties van Led verlichting ‘s-Hertogenbosch kunt u prima terecht bij Led Solutions Holland. Wij zijn een betrouwbare full service leverancier en installateur van led verlichting. Volgens ons totaal consent houden we alles onder 1 dak. Met ons eigen hoogwaardige productenlabel RB LED en ervaren installateurs bent u zeker van de beste prijs / kwaliteit verhouding.

Het uitgebreide assortiment RB LED verlichting biedt de meest uiteenlopende bedrijfstoepassingen een slimme oplossing op maat. Voor een optimaal werklicht dat bijdraagt aan de productiviteit en welzijn van uw team hanteren we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw wensen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in ‘s-Hertogenbosch
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.