Skip to main content

Led verlichting Roosendaal

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting Roosendaal

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Roosendaal ? Met ruim 77.000 inwoners en een strategisch ligging nabij de A58 en A17 zijn er uitstekende verbindingen tussen Rotterdam, Moerdijk,  Terneuzen en Antwerpen. Verdeeld over 10 bedrijventerreinen zoals  Borgwerf en de Meeten bloeit het bedrijfsleven en in het bijzonder de transportsector in Roosendaal. Steeds meer bedrijven steunen het milieu door hun CO2 uitstoot drastisch te verlagen met het sim inzetten van LED Verlichting. Met namen de transport sector kan hier veel winst behalen door de omvang van hun distributie center en warehouse. Slimme led sensoren laten nooit onnodig licht branden. Deze bedrijven uit Roosendaal halen naast een reductie van hun CO2 uitstoot dan ook een hoog rendement uit hun investering in led verlichting.

Het spreekt dan ook voor zich dat veel bedrijven uit Roosendaal profiteren van het gebruik van RB LED Led verlichting. Bedrijven uit Roosendaal kunnen voor advies op maat en een professioneel gestroomlijnde installatie uitstekend terecht bij Led Solutions Holland. Wij zijn een betrouwbare full service leverancier en installateur van led verlichting uit de regio. Om de beste prijs / kwaliteit te waarborgen werken we uitsluitend met het hoogwaardige productenlabel RB LED en ons eigen team technische mensen.

Voor iedere branche biedt het hoogwaardige en uitgebreide assortiment RB LED een uitstekende oplossing. Voor het ideale werklicht dat bijdraagt aan de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers hanteren we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw wensen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in Roosendaal
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.