Skip to main content

Led verlichting Rotterdam

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led Verlichting Rotterdam

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting RotterdamMet ruim 640.000 inwoners en 45.000 bedrijven is Rotterdam volop in beweging. De handige ligging aan de Europoort, het Botlek, Maasvlakte en de A4, A121 A15, A16 en diverse waterwegen maken Rotterdam voor veel bedrijven een strategische vestigingsplaats. Door het prachtige groen zoals het mooie Kralingse Bos en het Park maakt Rotterdam bovendien een hele fijne woonplaats.

Jaren lang veel voordeel

Slimme bedrijven in Rotterdam investeren door de aantrekkende economie volop in de toekomst. MKB en de vele grootverbruikers in Rotterdam verduurzamen hun pand door tal van maatregelingen. Hierin staat CO2 reductie, beperken van energieverbruik en besparen op onderhoud centraal. Led verlichting realiseert al deze doelen en meer. Door de hoge lichtopbrengst en lange levensduur genieten bedrijven voor vele jaren van een optimaal werklicht. Er zal minder onderhoud aan de lichtinstallatie nodig zijn en minder vervangen hoeven te worden. Door het lage vermogen verdient een investering in led verlichting zichzelf snel terug.

Laat u vrijblijvend adviseren

Led Solutions Holland helpt bedrijven in Rotterdam het meeste voordeel te halen uit een investering in led verlichting. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op locatie word de huidige verlichting per ruimte nagelopen. Er wordt gekeken of armaturen, bekabeling en schakelaars herbruikbaar zijn. Het ideale werklicht wordt per werkruimte volgens de NEN normen tegen het licht gehouden. Op basis van het huidige wattage, gemiddelde branduren en stroomkosten maakt de adviseur een prognose van de besparing. Al het benodigde werk en materiaal wordt inzichtelijk gemaakt in de vorm van een offerte op maat met terugverdienmodel, lichtadvies en E.I.A. advies. Hierdoor weten de bedrijven van te voren precies wat ze kunnen verwachten. Als de cijfers kloppen voeren we het werk uit met onze eigen mensen en top producten.

Geïnstalleerde Led verlichting in Rotterdam
led verlichting Rotterdam
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.