Skip to main content

Led verlichting Soest

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Soest

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Soest
led verlichting Soest
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting Soest? Met ruim 46.000 inwoners en 3.300 bedrijven is Soest volop in beweging. De centrale ligging in Nederland nabij Utrecht en aan de A1, A27, A28 en het spoor maakt Soest voor veel bedrijven een handige vestigingsplaats. Soest is omringd door prachtige groene gebieden zoals de Lange en Korte Duinen, het Burgemeestersbos, het Ezelsveld, landgoed de Paltz en niet te vergeten de Stompert. Dit maakt Soest een hele fijne plaats om te wonen.

Het behouden van al dat mooie groen speelt enorm bij de bedrijven in Soest. Er wordt dan ook flik geïnvesteerd in het milieu door bedrijfspanden te verduurzamen. Gelukkig voor deze slimme bedrijven gaat investeren in het milieu vaak hand in hand met het realiseren van forse besparingen op de energiefactuur. Het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van stoomverbruik is goed voor het milieu en voor het besparen op vaste bedrijfslasten. Het spreekt dan ook vrij voor zich dat bedrijven alsmaar vaker het licht zien en investeren in led verlichting soest. Hierdoor worden reducties van CO2 uitstoot en elektra kosten tot 70% gehaald. Door led verlichting te combineren met slimme sensoren loopt dit voordeel alleen maar hoger op. Vaak zien deze bedrijven hun investering binnen 2 jaar terug.

Led Solutions Holland helpt de bedrijven uit Soest gratis en vrijblijvend het maximale voordeel uit hun investering in led verlichting te halen. Tijdens een adviesgesprek op locatie bekijkt onze adviseur de huidige verlichting en het wattage verbruik. Daarnaast wordt op basis van de gemiddelde branduren en stroomkosten en bespaar rapport met maatwerkofferte opgemaakt. Hierin wordt de CO2 uitstoot reductie meegenomen. Daarnaast worden alle benodigde materialen en te verrichte werkzaamheden opgenomen. Onze ervaren lichtadviseur is volledig op de hoogte van alle werklicht normeringen en subsidieregelingen. Zo weten de bedrijven van te voren precies wat ze kunnen verwachten bij een overstap naar led verlichting soest. Als de cijfers kloppen voeren we het werk met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige RB.LED producten uit.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.