Bluewater is specialist in alles wat er gebeurd op het diepe wateren waarmee wij omringt zijn. De focus bij Bluewater ligt bij ontwerpen, verkopen en leasen van vloten voor op het water die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Bluewater is bij Led Solutions Holland gekomen met de vraag of wij hun konden helpen met het verbeteren van de lichtkwaliteit bij zowel hun kantoorruimtes als hun werkplaats.

Bent u net als Bluewater benieuwd wat u kunt besparen en wilt u telefonisch advies of toch liever advies op locatie? Neem dan contact met ons op via 076-7370170 en vraag naar een van onze lichtadviseurs.

Bij Bluewater hadden we verschillende ruimtes die werden gebruikt voor verschillende doeleindes die we eens goed onder handen moesten nemen. Bij de kantoorruimtes zijn onze RBLED Four Panel 120×30 armaturen te bewonderen. In de trappenhal mocht natuurlijk ook geen licht ontbreken en met die gedachte zijn er RBLED Centre Downlight armaturen geplaatst die voldoende lichtopbrengst leveren voor de trappenhal. Bij de werkplaats moest natuurlijk licht komen met wat extra eisen zoals: een goede slagvastheid. Want mocht er nou eens een onderdeel tegen een armatuur aanvliegen dan is het wel fijn om te weten dat het armatuur niet kapot gaat. Met die reden is er gekozen voor onze RBLED Tri-Proof armaturen.

Led Solutions Holland is gevraagd het complete magazijn, de kantoren en de bijbehorende trappenhal te verduurzamen door middel van led verlichting.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:20274 kWh

CO2: 11964 KG

€ 2.839,-