De poffertjes, pannenkoeken of andere diverse deegartikelen die u vaak eet komen hoogst waarschijnlijk uit de fabriek van Cerelia. Het bedrijf wat inmiddels al meer dan 25 jaar bestaat telt zo’n 12 vestigingen wereldwijd. In de Sliedrechtse vestiging bakken ze hier maar liefst 1,4 miljoen pannenkoeken en 3,3 miljoen poffertjes PER DAG!

Led Solutions Holland is gevraagd om de dagelijks gemaakte lekkernijen uit te lichten en te daarmee te besparen op de energiekosten. Ook Cerelia heeft net als elk ander bedrijf door de hoge gas- en energieprijzen moet verduurzamen op welke mogelijkheid dan ook. De productiehal wat dient als werkplaats was voorheen voorzien van oude TL lichtbakken waar sommige ook boven de ovens zaten. Aan ons was het de taak om de oude lichtbakken te verwijderen en te voorzien van nieuwe Led armaturen, tijd om te verduurzamen!

Bent u net als Cerelia benieuwd wat u kunt besparen en wilt u telefonisch advies of toch liever advies op locatie? Neem dan contact met ons op via 076-7370170 en vraag naar een van onze lichtadviseurs.

Het geschikte RB LED Matrix Tri proof armatuur wat ook bestemd is tegen hoge temperaturen is hiervoor in de plaats gekomen. De overige hallen die gekoppeld zaten aan de werkplaatsen zijn voorzien van strakke lichtlijnen. Het geschikte RB LED Focus Linear armatuur kwam hier goed tot zijn recht voor de optimale lichtopbrengst.  Wist u overigens al dat de Linear en Tri proof armatuur gemakkelijk te voorzien zijn van accessoires? Denk hier onder andere aan een sensor waardoor de armaturen aanspringen wanneer het te donker is of wanneer er beweging plaatsvindt.

Led Solutions Holland is gevraagd de complete productiehal en overige hallen te verduurzamen door middel van led verlichting.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw bespraring
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:—kWh

CO2: —KG

€ 12.867,78