Ben jij ons licht in de duisternis?

In zes simpele stappen uitgelegd

LED Solutions Holland Werkwijze Kennismaking

Montage Monteur

Laat jij je licht schijnen op de beste Led-verlichting tussen Breda en Brunssum en van Middelburg tot Meppel? Ben jij graag op weg om op het ene moment een compleet magazijn te voorzien van nieuwe Led-verlichting en op het andere moment met een volgende opdrachtgever te bespreken hoe we de verlichting op zijn of haar werkplaats gaan verbeteren?

LED Solutions Holland Final

Wat ga je doen?

Je gaat samen met een of meerdere collega’s aan de slag om bij de meest uiteenlopende organisaties onze Led-systemen te installeren, onderhouden en storingen op te lossen (die enkele keer dat een storing optreedt, want iedereen weet dat ze op onze producten en op onze medewerkers kunnen bouwen). Je kennis en expertise deel je graag met je collega’s en met onze opdrachtgevers. Want iedereen kan wel wat verlichting gebruiken.

LED-Solutions-Holland—Final4.00_00_19_15.Still003

Wanneer sluiten jij en deze functie naadloos op elkaar aan?

Je bent flexibel, je geeft niet gauw of eigenlijk nooit op en je doet er alles aan om je opdrachtgever met een prachtig uitgevoerd lichtplan en een glimlach op zijn gezicht achter te laten. Je werkt net zo gemakkelijk zelfstandig als je in teamverband en je bent je ervan bewust dat je een net visitekaartje en een professioneel uithangbord van Led Solutions Holland bent.

Daarnaast heb je:
• Een gezond verstand en handige handjes.
• Actuele kennis over de NEN-1010 en NEN-3140 normen. Of heb je interesse om je hierin te bekwamen;
• Bij voorkeur je B(E)- rijbewijs en je VCA-diploma.

Wat hebben wij jou te bieden?
Successen behalen we samen en die vieren we samen. Daarom bieden we je naast een mooie rol in onze groeiende organisatie:
• een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
• mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op jouw vakgebied
• vervoer

LED-Solutions-Holland–Stap-6

Wat hebben wij jou te bieden?

Successen behalen we samen en die vieren we samen. Daarom bieden we je naast een mooie rol in onze groeiende organisatie:
• een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
• onkostenvergoeding en pensioenregeling
• professionele en persoonlijke groei

Solliciteren? We horen graag van je!

Ben jij degene die ons commerciële team komt versterken? Zie jij het wel zitten om voor en met ons aan te slag te gaan? En om soms ook eens met collega’s te borrelen, barbecueën of bungeejumpen (of basketballen. Of badmintonnen)? Stuur ons je motivatiebrief met CV naar info@ledsolutions-holland.nl of solliciteer online hiernaast.

Heb je vragen?
Mail of bel ons.

Interesse in deze vacature als stagiair? kijk hier