Skip to main content

ONZE WERKWIJZE

LED Solutions Holland Werkwijze Kennismaking
Stap 1 van 6

Kennismaking

Een van onze gespecialiseerde lichtadviseurs komt bij je langs om kennis te maken. Hij of zij bespreekt de voordelen die de verlichtingsoplossingen van Led Solutions Holland bieden in jouw specifieke situatie en geeft je een uitgebreide uitleg van ons brede assortiment.

Ik wil kennismaken
LED Solutions Holland Final
Stap 2 van 6

Advies en inventarisatie

Onze adviseur inventariseert de betreffende ruimte (magazijn, kantoor, opslag, fabrieksruimte e.d.) en samen bespreken we al je mogelijke wensen en de verschillende mogelijkheden. Onze adviseur voert ter plekke lichtmetingen uit en houdt daarbij uiteraard rekening met de gestelde lux-normen (lichtopbrengst per m2) voor je bedrijfsvoering. Ook geeft hij een objectief advies over welke applicaties je het meeste rendement opleveren.

Ik wil graag advies
LED-Solutions-Holland—Final4.00_00_19_15.Still003
Stap 3 van 6

Besparingsplan & offerte

Na de inventarisatie stelt onze adviseur een gepersonaliseerd investeringsplan en besparingscalculatie op. In veel gevallen maakt hij dan ook een Dialux-rapport voor je, waarmee je meteen kunt zien hoe het lichtplan zal werken in de besproken ruimte. Je krijgt dan ook meteen een overzicht van alle - voor jouw situatie - relevante subsidiemogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de KleinschaligheidsInvesteringsAftrek (KIA). Ben je tevreden met het lichtadvies? Dan bieden wij een vrijblijvende proefopstelling aan. Zo krijgen jij en je medewerkers meteen een goed beeld hoe de voorgestelde led-verlichting eruit zal zien.

Ik wil gaan besparen
LED-Solutions-Holland–Stap-6
Stap 4 van 6

Installatie / levering

De geselecteerde RB.LED producten worden geleverd en, als we dat zo hebben afgesproken, meteen door onze gediplomeerde In-house installateurs voor je geïnstalleerd. Hierbij hoef je je geen zorgen te maken dat het werk onderbroken moet worden; wij passen ons aan aan jouw werkzaamheden en bedrijfsprocessen. Daarnaast heb je natuurlijk de zekerheid dat onze installateurs alle verlichting volgens de NEN1010 en NEN3146 normen installeren.

Ik wil het led-licht zien
Led-Solutions-Holland_Werkwijze_Energiebeparing
Stap 5 van 6

Energiebesparing

Na de installatie begin je meteen met besparen op je energiekosten. Het rendement is direct zichtbaar op je energierekening. En je medewerkers zullen vanaf dag één een prettigere verlichting ervaren.

Ik wil dat besparen ervaren
LED verlichting monteur
Stap 6 van 6

Service

Zoals afgesproken, kun je ook na installatie op ons rekenen, met onze all-in service en onderhoud van in de overeengekomen garantieperiode. En ook daarna blijven we graag voor je klaar staan!

Geef mij inlichtingen