Skip to main content

Parkeergarage verlichting

Hier vindt u alles over parkeergarage verlichting.
Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

WAAROM LED verlichting
VOOR UW parkeergarage?

Wil je lichtadvies ontvangen voor led verlichting in jouw parkeergarage? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies. Led Solutions Holland is totaal leverancier en ontzorgt de klant volledig. Wij stellen het advies op, indien akkoord leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led parkeergarageverlichting. Met led verlichting bespaar je tot wel 70% op je energierekening en is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil jij ook overstappen op led verlichting in jouw parkeergarage? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

parkeergarageverlichting_1
parkeergarageverlichting_2

Belangrijke eigenschappen voor
uw parkeergarage verlichting

Het belangrijkste bij een parkeergarage is dat het duidelijk te zien is waar je je auto gaat parkeren of waar hij geparkeerd staat. Voor dit te realiseren is het hebben van verlichting met een hoge lichtopbrengst van belang. Doordat een parkeergarage ook vaak nog deels buiten is is het hebben van verlichting dat tegen stof & water kan ook van belang. Voor extra te kunnen bezuinigen op de stroom in een parkeergarage is het mogelijk om de armaturen uit te breiden met sensoren. Die sensoren schakelen automatisch aan/uit detectie van beweging.

parkeergarageverlichting_2

Meest voorkomende parkeergarage armaturen

Bij een parkeergarage raden wij vaak de RBLED MATRIX, MATRIX II en de HALL aan. Al deze armaturen zijn voorzien van een IP65 waarde waardoor ze stof- & waterdicht zijn. De RBLED MATRIX II is uitbreidbaar met sensoren en de RBLED HALL is verkrijgbaar met sensor. Wat al deze armaturen ook in gelijkenis hebben is dat ze verkrijgbaar zijn in een noodoplossing!

Previous slide
Next slide
parkeergarageverlichting_3

laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor uw parkeergarage. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting voor uw parkeergarage? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

parkeergarageverlichting_3

Advies? Contact Bryan

Parkeergarage verlichting specialist

Ik adviseer u graag over led in uw parkeergarage. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Bedrijven die we hebben mogen uitlichten!