Skip to main content

Magazijnverlichting

Duurzame
magazijnverlichting

In de dynamische wereld van opslag en logistiek is effectieve verlichting van cruciaal belang. Traditionele verlichtingssystemen kunnen echter inefficiënt, kostbaar en milieubelastend zijn. Gelukkig biedt LED-technologie een revolutionaire oplossing.

Heldere, consistente verlichting is essentieel voor de veiligheid in uw magazijn. LED-verlichting biedt een hogere lichtkwaliteit, met minder flikkering en een betere kleurweergave. Dit zorgt voor een veiligere werkomgeving door het verminderen van schaduwen en blinde vlekken, wat de kans op ongelukken verkleint. Daarnaast draagt beter licht bij aan een verhoogde productiviteit, doordat werknemers efficiënter en nauwkeuriger kunnen werken.

magazijnverlichting
Verlicht je Magazijn, Verhoog de Productiviteit

Optimaliseer je verlichting met LED

Uw magazijn word intensief gebruikt, echter is er niet elk moment iemand aanwezig op elke locatie. Dit betekent dat deze verlichting vaak brand op momenten dat hier niemand aanwezig is, denk bijvoorbeeld aan stellingspaden of loadingdocks. Het is dan ook van groot belang dat we de juiste verlichting plaatsen. Met sensoren, oftewel slimme verlichting, kunnen we aanwezigheid, daglichtregeling, dimmen en uitgaan aansturen. 

Tevens zijn de kleurtemperatuur en kleurweergave-index (CRI) van groot belang bij de keuze van LED-verlichting. Een kleurtemperatuur tussen 4000K en 6000K en een hoge CRI zorgen voor een natuurlijke en comfortabele werkomgeving, wat de productiviteit en het welzijn van werknemers bevordert. 

Armaturen voor magazijnen

Het magazijn behoeft precies de juiste LED-verlichting. Stellingen en paden zijn er in alle maten in soorten. Om hier zo goed mogelijk op in te spelen is er keuze uit verschillende armaturen die uitermate geschikt zijn voor het magazijn. Namelijk de RBLED FOCUS, de RBLED MATRIX en de RBLED EVO.

Echter is de basis verlichting niet de enige verlichting die je nodig hebt. Denk ook aan noodverlichting. De RBLED RESQ IP voldoet aan alle eisen om de noodroute perfect aan te duiden.

Previous slide
Next slide
Magazijnverlichting

Magazijn laten verlichten

Verlichting is maatwerk. Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van LED-verlichting voor jouw magazijn. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2014 met succes. 

Ben je opzoek naar LED-verlichting voor jouw magazijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

Door ons uitgelichte magazijnen!

Stel uw vragen en krijg advies over magazijnverlichting

Heeft uw vragen of behoefte aan advies? Wij staan altijd voor u klaar. Laten we samen uw magazijnomgeving verduurzamen. Neem gerust contact met ons op.